• دوشنبه / ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۰:۲۶
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1403111510671
  • خبرنگار : 71489

لاهوتی: دولت از فرصت موافقت‌نامه‌های تجاری استفاده کند

لاهوتی: دولت از فرصت موافقت‌نامه‌های تجاری استفاده کند

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصویب لایحه موافقتنامه معاضدت حقوقی متقابل در امور مدنی و تجاری بین ایران و هند گفت: موافقت مجلس با این لایحه فرصتی برای دولت است که همان‌طور که وارد می‌کنیم باید امکان صادرات هم داشته باشیم.

به گزارش ایسنا، مهرداد لاهوتی در جلسه علنی امروز دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ صحن مجلس در تذکری با بیان اینکه «تراز تجاری کشور در هشت‌ماهه سال جاری ۹ میلیارد دلار منفی بوده است»، اظهار کرد: در زمینه موافقت‌نامه‌ها و معاضدت‌نامه‌های تجاری باید دقت شود که جوری نشود که فقط نگاه‌مان به واردات باشد و صادرات کاهش یابد.

وی با اشاره به موافقت نمایندگان مجلس با تصویب لایحه موافقت‌نامه معاضدت حقوقی متقابل در امور مدنی و تجاری بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری هند گفت: موافقت مجلس با این لایحه فرصتی برای دولت است که همان‌طور که وارد می‌کنیم باید امکان صادرات هم داشته باشیم؛ این نوع موافقت‌نامه‌های تجاری فرصتی برای صادرات و واردات به ویژه صادرات است.

به گزارش ایسنا، علی نیکزاد نایب رئیس مجلس که اداره جلسه را بر عهده داشت در پاسخ به تذکر لاهوتی تاکید کرد: بدیهی است که مجلس با لایحه‌ای که سبب مثبت‌شدن تراز تجاری کشور، حل مشکل دولت و شکوفایی اقتصاد شود، موافقت می‌کند و دولت نیز باید از این فرصت استفاده کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha