• دوشنبه / ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۷:۰۰
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1403111410363
  • خبرنگار : 30192

استقلال در آزادی میزبان الشرطه/ امید به احیای شانس صعود 

استقلال در آزادی میزبان الشرطه/ امید به احیای شانس صعود 

استقلال ایران پس از مدت‌ها امروز در ورزشگاه آزادی در آسیا میزبان الشرطه عراق است. آبی‌پوشان با عملکرد ضعیف در دیدارهای اخیرشان، به دنبال پیروزی برای حفظ شانس صعود در لیگ نخبگان آسیا هستند. الشرطه نیز با چهار شکست، به دنبال اولین برد است.

به گزارش ایسنا، رقابت‌های هفته هفتم لیگ نخبگان آسیا امروز (دوشنبه) آغاز می‌شود که استقلال، نماینده فوتبال ایران پس از مدت‌ها در ورزشگاه آزادی میزبان یک دیدار آسیایی خواهد بود. آبی‌پوشان از ساعت ۱۹:۳۰ به مصاف الشرطه عراق خواهند رفت.

استقلال که این روزها در فوتبال ایران حال و روز خوبی ندارد، امیدوار است که با پیروزی در این دیدار امید خود را برای صعود به دور بعد حفظ کند. دو تیم تاکنون چهار بار به مصاف هم رفته‌اند که دو بازی را استقلال ۳ بر صفر و یک بر صفر برده و دو بازی هم با نتیجه مشابه یک بر یک مساوی شده است.

آبی‌های ایران در شش بازی قبلی خود در لیگ نخبگان یک برد، دو تساوی و سه‌ شکست داشته‌اند و در مقابل این آمار برای الشرطه چهار باخت و دو مساوی بوده است. استقلال با پنج امتیاز در رتبه هشتم است و الشرطه با ۲ امتیاز در قعر جدول ۱۲ تیمی لیگ نخبگان غرب آسیا قرار دارد.

استقلال در پنج بازی آخر خود در لیگ ایران یک برد، سه تساوی و یک شکست داشته است. پیروزی استقلال در دیدار آخر در لیگ در حالی رخ داد که سهراب بختیاری زاده مجددا به عنوان سرمربی موقت انتخاب شد تا هدایت آبی‌پوشان را در این دیدار آسیایی هم برعهده بگیرد. آنها با ۲۲ امتیاز در رده نهم ایستاده‌اند و الشرطه در لیگ عراق با ۳۴ امتیاز دوم است و تنها یک امتیاز تا صدر جدول فاصله دارد. استقلال در این دیدار جلال‌الدین ماشاریپوف، محمدحسین اسلامی (محرومیت) و مهرداد محمدی را در اختیار ندارد.

سهراب بختیاری‌زاده، سرمربی موقت استقلال در نشست خبری پیش از بازی گفت: هر بازی شرایط خاص خودش را دارد، در بازی‌های قبل هر نتیجه‌ای گرفتیم نکته مثبتی است اما نباید به این مساله اکتفا کنیم و باید با احترام به آنها نگاه کنیم. تیم‌های عراقی همیشه با کیفیت بوده‌اند. چیزی که برای من مهم است شرایطی است که بچه‌ها بعد از دیدار با استقلال خوزستان داشته‌اند. حس من مثبت است و از این موضوع خوشحالم که بازیکنانم بی‌صبرانه منتظر این دیدار هستند.

حسین حسینی، کاپیتان استقلال هم بیان کرد: در بازی‌های آسیایی هر بازیکنی انگیزه دو برابر دارد و خود من هم برای بازی فردا کاملا آماده هستم و خیلی انگیزه دارم و مسلما همه بازیکنان این حس را دارند. با جو فوق‌العاده‌ای که فردا تماشاگران برای ما رقم می‌زنند مطمئن هستیم که روز سختی را برای تیم الشرطه رقم خواهیم زد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha