• یکشنبه / ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۳:۳۳
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1403111410049
  • خبرنگار : 50598

معاون استاندار مرکزی عنوان کرد

‌اختیارات استان‌ها را باید تقویت کنیم

‌اختیارات استان‌ها را باید تقویت کنیم

ایسنا/مرکزی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری مرکزی گفت: ۷۰ درصد تسهیلات و منابع مالی کشور در تهران در گردش است و توزیع ثروت در کشور، توزیع درستی نیست.

علی میرزایی، ۱۴ بهمن در شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان مرکزی با اشاره به فرا رسیدن ایام دهه فجر اظهار کرد: نباید یادمان برود که انقلاب اسلامی در چه شرایطی پیروز شد و این مهم، وظیفه ما مسئولین را بیش از پیش سنگین تر کرده است.

وی با تاکید بر اینکه استان مرکزی در تمامی زمینه‌ها در کشور پیشتاز است، گفت: ما نباید به وسعت و جمعیت استان مرکزی نگاه کنیم بلکه باید به اهمیت و نقش استان در کشور نگاه کنیم. اگر تنها یک روز صنایع استان مرکزی کار نکنند تمام کشور دچار مشکل خواهد شد.

میرزایی با بیان اینکه شرح وظایف ادارات و بانک‌های استان با نیروی انسانی آنها همخوانی ندارد گفت: اداره کار با وجود وظایف متعدد، در بعضی شهرستان‌های استان تنها با دو نیرو در حال فعالیت است. این اداره و سایر ادارات استان مرکزی شدیدا به نیروی انسانی نیاز دارند.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری مرکزی اضافه کرد: شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران استان علاقه‌مند نیستند حساب‌های بانکی خود را در داخل استان داشته باشند چراکه بانک‌های استان در واقع امور شعب هستند و اختیارات امور شعب محدود است. اکثر صنایع و شرکت‌های استان در بانک‌های تهران حساب دارند، چراکه می‌گویند سطح دسترسی بیشتری به اعضای هیات مدیره و مدیرعامل بانک‌ها وجود دارد و امتیازات بیشتری می‌گیرند، لذا اگر به دنبال توانمند کردن استان‌ها هستیم باید اختیارات استان‌ها را تقویت کنیم و منابع مالی بیشتری به استان‌ها اختصاص بدهیم.

وی در اظهار کرد: ۷۰ درصد تسهیلات و منابع مالی کشور در تهران در گردش است و توزیع ثروت در کشور توزیع درستی نیست. اگر می‌خواهیم تمام کشور به صورت یکسان پیشرفت کنند باید توزیع متوازن ثروت را در تمام نقاط داشته باشیم.

جمشید امیدی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی نیز اظهار کرد: استان مرکزی چهارمین قطب صنعت کشور است و ۴۵ درصد شاغلین استان مرکزی در بخش صنعت مشغول به فعالیت هستند. همچنین استان مرکزی در بخش‌های مختلف کشاورزی جزو رتبه‌های برتر است.

وی افزود: نرخ بیکاری استان مرکزی در فصل بهار به ۴.۸ درصد رسید و از سال ۱۳۹۹ به بعد، در آمار اشتغال رشد داشتیم به طوری که تا پایان سال گذشته میزان اشتغال استان ۲۴۹ هزار و ۲۲۰ نفر بود. تعداد کارگاه‌های دارای حقوق معوقه از ۲۱ کارگاه در سال ۱۳۹۹ به ۶ کارگاه در سال گذشته رسید.  

امیدی اضافه کرد: مشکل عمده ما در اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان مرکزی، کمبود شدید نیروی انسانی است و می‌طلبد فورا مجوز استخدام در تمامی بخش‌های اداره و در تمامی شهرستان‌ها داده شود. اگر مجوز جذب نیرو داده نشود به زودی به بحران خواهیم خورد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha