حمیدرضا حسن زاده در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: فولاد دیگر وابسته به فرد نیست و کامبک طلایی این تیم در دیدار با مس رفسنجان یک روز فراموش نشدنی را برای علاقهمندان فولاد رقم زد تا شاگردان یحیی گلمحمدی با روحیه مضاعف آماده مقابله با پرسپولیس در اهواز شوند. گلمحمدی مربی با سابقه فوتبال ایران قبل از شروع مسابقات این فصل در گفت و گویی گفته بود که با جذب بازیکنان ایده آل، می خواهیم فولاد را صاحب افتخار کنیم؛ حرف او سخن بی اساسی نیست، زیرا فولاد، امسال تیمی سرحال، کوبنده و از هر لحاظ شایسته است. حالا فولاد ۱۱مهره در داخل زمین و ۱۱مهره در همان اندازه در روی نیمکت ذخیرهها دارد، به همین دلیل است که باید بگوییم فولاد را امسال باید بین ۳ تیم اول لیگ برتر به حساب آورد و این نتایج اتفاقی نیست.
او در ادامه نیز درخصوص کیفیت مسابقات لیگ برتر در ادوار مختلف، گفت: خیلیها میگویند که لیگبرتر ایران ۲۴ ساله شده و آیا لیگ ما به اندازه سن و سالش رشد داشته است؟ اعتقاد دارم دانش، فوتبال دنیا را اداره میکند که ما برای رسیدن به توسعه باید به این دانش مسلط شویم و آن را قبول کنیم. اول این که باشگاهها خصوصی شوند و چنین دانشی فوتبال را اداره کند. حقوق شناخته شده فوتبال را باید به خود فوتبال داد و همه میدانیم اساسیترین حقوق فوتبال چیست مهمترین آن حق پخش تلویزیونی و جذب اسپانسر است و نیز بلیط فروشی که باید توسط خود باشگاه انجام شود؛ به نظر شما این موارد ممکن است در لیگ ایران انجام شوند؟
این پیشکسوت در ادامه تاکید کرد: آن زمان که آقای فوتبال آسیا بودیم، هر تیم خوبی که با ما مساوی می کرد واقعا احساس خوشبختی میکرد، به این دلیل بود که نسلی از مربیان سازنده و زحمتکش در کنار آموزه های اخلاقی و رفتاری بازیکنان را برای حضور در سطح بالا تربیت می کردند. امکانات ما در آن روزها هم در حد بالا بود ولی اکنون متاسفانه در همه زمینهها عقبگرد داشتهایم و حیف از این همه استعداد که به دلیل کمبود مربیان سازنده و اخلاقگرا، قادر به کشف و پرورش همه آنها نیستیم. فوتبالیستهای دوران گذشته به لحاظ تکنیک یک سروگردن از امروزیها جلوتر هستند. آن ها حتی به لحاظ برخورداری از اخلاق حرفهای، مرام ورزشی، صداقت و غیرت هم از امروزیها واقعا جلوتر هستند و این یک واقعیت است و هنوز نمیدانم علت این همه تفاوت در چیست. البته فوتبال تاکتیکیتر و عملیتر از قبل شده که خیلی زود میتوان این تفاوتها را احساس کرد و باید قبول کنیم فوتبال ما با مشکل بازیکن، مربی و یا مدیر مواجه نیست. باور کنید با رفتن یک نفر و آوردن نفر دیگر هیچ مشکلی از مشکلات فوتبال این مملکت حل نخواهد ش. مگر با رفتن آدم های گذشته و حضور آدم های جدید چیزی تغییر کرده است؟
او خاطرنشان کرد: در دو دهه اخیر کمتر به بازیکنسازی روی آوردهایم و در گذشته مربیان سازنده و حتی زمینهای خاکی به تعداد کافی داشتیم، اما امروز هیچ اثری از زمینهای خاکی و مربیان بیادعای سازنده در فوتبال ایران دیده نمیشود. حتی از فوتبال آموزشگاهی هم خبری نیست. یادم میآید در سالیان نه چندان دور فوتبال ملی ما از مسابقات آموزشگاهی، دانشگاهی و زمین خاکی تغذیه میشد اما سالهاست اثری از این امکانات و و یژگیها در فوتبال ما دیده نمیشود.
حسنزاده با بیان این که از عدم سازندگی صحیح از بازیکن گرفته تا مربی و مدیر در فوتبال خوزستان متاسفم، عنوان کرد: عدم تامین شغلی مربی موجب سلب اعتماد بازیکنها شده است. زمانی که مربی احساس کند نتیجه نگرفتن تیمش موجب برکناریاش خواهد شد، هیچ زمانی به بازیکنان جوان و نیروهای مستعد میدان نمیدهد و به دنبال آنها نخواهد رفت. پول فاکتور کمککننده است، ولی به تنهایی نمیتواند دلیل موفقیت باشگاه شود و من معتقدم در فوتبال پایه علاوه بر اینکه تمام فکرمان را روی ساختن بازیکن مستعد گذاشتهایم، از کشف و پرورش مربیان جوان و با آتیه غافل ماندهایم و ممکن است عدهای از این نظرم ناراحت شوند.
انتهای پیام
نظرات