• یکشنبه / ۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۹:۵۳
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1403110705342
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

ارسال اثر از ۱۲ استان کشور به چهارمین جشنواره ملی عاشیقلار (نوای وحدت ایران)

ارسال اثر از ۱۲ استان کشور به چهارمین جشنواره ملی عاشیقلار (نوای وحدت ایران)

ایسنا/آذربایجان شرقی دبیر چهارمین جشنواره ملی عاشیقلار از ارسال اثر هنرمندان عاشیقی از ۱۲ استان کشور به این جشنواره خبر داد.

محمد عبادی در نشست ادبی و پژوهشی این جشنواره که در تالار خاقانی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزار شد، با اشاره به برگزاری این رویداد برای نخستین بار به‌صورت ملی اظهار کرد: در این جشنواره محدودیت سنی در نظر گرفته نشده و شرکت‌کنندگان از کودکان تا پیشکسوتان در آن حضور دارند.

وی با بیان اینکه هنر عاشیقی اغلب به‌ عنوان یکی از شاخه‌های موسیقی شناخته می‌شود، افزود: هنر عاشیقی فراتر از موسیقی است و ریشه در فرهنگ، ادبیات و تاریخ مردم آذربایجان دارد.

وی در ادامه با اشاره به ارسال آثار هنرمندان عاشیق از ۱۲ استان کشور گفت: جشنواره در دو بخش هنری و ادبی برگزار شده که در بخش هنری، تنها اجراهای گروهی پذیرش شده است. همچنین در بخش ادبی، شاعران عاشیق آثار خود را به دبیرخانه ارسال کردند که از میان ۶۵ اثر گروهی دریافت‌ شده، ۶ گروه از استان‌های گلستان، خراسان شمالی، همدان، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی برگزیده شدند.

دبیر چهارمین جشنواره ملی عاشیقلار مطرح کرد: این گروه‌ها اجراهای خود را در ۹ بهمن‌ماه در شهرستان‌های بستان‌آباد، عجب‌شیر، مرند و ورزقان به نمایش خواهند گذاشت.

وی همچنین از تجلیل از ۹ پیشکسوت هنر عاشیقی خبر داد و گفت: چهار نفر از این پیشکسوتان از تبریز و پنج نفر از شهرستان‌ها هستند.

وی افزود: در بستان‌آباد از عاشیق اروج ناجی‌وند و عاشیق رضا رنجبر، در مرند از عاشیق محمد ابراهیمی، در عجب‌شیر از عاشیق غلامرضا فتاحی و در ورزقان از عاشیق عباس حضرتی تقدیر خواهد شد.

عبدی بیان کرد: همچنین در تبریز، استاد علی سلیمی، استاد ارسلان زارعی، استاد انشالله زلفی (با نام مستعار علی جهانی) و استاد علی ایمانی مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی، وی در پایان با تأکید بر اهمیت این جشنواره در ترویج و پاسداشت هنر عاشیقی، اظهار کرد: این رویداد فرصتی برای ارج‌نهادن به پیشکسوتان و شناسایی استعدادهای جدید در این هنر اصیل است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha