• شنبه / ۶ بهمن ۱۴۰۳ / ۲۰:۵۸
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403110604489
  • منبع : نمایندگی فارس

استاندار:

شرایط اشتغال در فارس را بهتر کنیم

شرایط اشتغال در فارس را بهتر کنیم

ایسنا/فارس استاندار فارس با تأکید بر ضرورت احصاء فرصت‌های شغلی، خواستار بهتر شدن شرایط اشتغال در این استان شد.

حسینعلی امیری امروز، ۶ بهمن در جلسه کارگروه اقتصاد، سرمایه‌گذاری و اشتغال استان فارس گفت: مهم‌ترین دغدغه امروز بحث سرمایه‌گذاری و اشتغال در استانی مانند فارس با ظرفیت‌های بالقوه است.

وی با بیان اینکه باید تلاش کرده و برنامه‌ریزی در این عرصه‌ها داشته باشیم، بر ضرورت احصاء فرصت‌های شغلی در استان فارس تأکید کرد و افزود: باید شرایط اشتغال را در فارس بهتر کنیم.

امیری اظهار کرد: باید فرصت‌های شغلی هر دستگاه استخراج شده و با اعداد و ارقام و کمیت‌های قابل اندازه‌گیری، امکانات و زمان‌بندی به هر دستگاهی ابلاغ کنند و هر چند وقت یک بار این ظرفیت‌ها در دستور کار قرار گرفته و در نشست‌های کارگروه اقتصاد، سرمایه‌گذاری و اشتغال استان، گزارش پیشرفت اشتغال در دستگاه‌ها اعلام شود.

استاندار فارس همچنین گفت: گاهی اوقات شنیده می‌شود که واحدهای تولیدی نیاز به نیروی آموزش دیده دارند لذا فنی و حرفه‌ای، هنرستان‌ها، بخش‌های آموزش عالی استان متناسب با نیازهایی که وجود دارد، دوره‌های آموزشی را تعریف و برگزار کنند. این اقدام می‌تواند نیازهای نیروی انسانی واحدهای تولیدی را تأمین کند.

وی با ذکر این نکته که عمدتاً اشتغال در کشور ما متکی بر چند چیز است که یکی از آن‌ها منابع بانکی است، گفت: باید تکالیفی که در اسناد بالادستی به بانک‌ها برای ایجاد اشتغال اعلام شده است، سنجیده و گزارش آن‌ها ارائه شود.

امیری همچنین با تأکید بر اینکه باید به دنبال سرمایه‌های سیال باشیم، از دستگاه‌های مربوطه خواست تا برای جذب سرمایه‌های سیال در بخش تولید اقدام کنند و سپس افزود: سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی یک اصل است و در جلسات متعدد بر این نکته تأکید کرده‌ایم که هر دستگاهی باید برای سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی بستر لازم را فراهم کند.

استاندار فارس با بیان اینکه برخی از علاقه‌مندان به سرمایه‌گذاری در استان از بروکراسی‌های اداری گلایه دارند، گفت: در همین راستا به دستگاه‌ها بخشنامه ابلاغ کردیم تا اگر کار یکی از مراجعه‌کنندگان قابل انجام نیست، با ارائه مستندات قوانین دلایل آن را توضیح دهند.

وی، راه رونق اقتصادی را استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و فضا دادن و ایجاد بستر در این عرصه دانست و افزود: علاوه بر این‌ها بحث میراث فرهنگی و گردشگری باید در اولویت قرار گیرند چرا که دست‌یافتنی‌ترین و قابل انجام‌ترین و ارزان‌ترین بخشی که می‌توان در آن توسعه و اشتغال ایجاد کرد، بخش گردشگری است.

استاندار فارس در عین حال این نکته را یادآور شد که گردشگری منحصر به میراث فرهنگی نمی‌شود و هر کدام از دستگاه‌های دیگر می‌توانند در این خصوص برای خود نقش تعریف کنند.

امیری همچنین بر ضرورت داشتن پیوست اشتغال برای واحدهای تولیدی تأکید کرد و گفت: به فرمانداران سراسر استان تأکید شده است که باید کمیته اشتغال را در شهرستان‌های خود فعال کرده و از بخش‌های مربوطه با برش شهرستانی گزارشی در این راستا تهیه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha