• شنبه / ۶ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۷:۲۳
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1403110604389
  • منبع : روابط عمومی برنامه

خبرهایی از فیلم ابراهیم حاتمی‌کیا و ماجرای «بازی خونی»

خبرهایی از فیلم ابراهیم حاتمی‌کیا و ماجرای «بازی خونی»

جدیترین خبر از فیلم موسی کلیم الله (ع) ابراهیم حاتمی‌کیا و خبری از «بازی خونی» از جمله خبرهای رسیده در آستانه جشنواره فیلم فجر است.

لوگو و لوگوموشن فیلم سینمایی «موسی کلیم‌الله(ع)» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا رونمایی شد.

به گزارش ایسنا به نقل از مشاور رسانه‌ای پروژه، نسخه سینمایی و پیش‌نمایش «موسی کلیم‌الله(ع)» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا، محصول سیما فیلم و به تهیه‌کنندگی سیدمحمود رضوی روایتگر داستان تولد حضرت موسی(ع) است.  

خبرهایی از فیلم ابراهیم حاتمی‌کیا و ماجرای «بازی خونی»

مریلا زارعی، علیرضا کمالی، بهنام تشکر، بهاره کیان افشار با حضور فرهاد آئیش؛ همچنین شکیب شجره، مریم سرمدی، طوفان مهردادیان، مسعود رحیم‌پور، کامبیز امینی، بهار نوحیان و بازیگران کودک گندم شیخی و دلسا محمدی در این اثر به ایفای نقش پرداخته‌اند. 

طراحی نشانه این فیلم را مسعود نجابتی بر عهده داشته است.

«موسی کلیم‌الله (ع)» در آخرین مراحل فنی است و به زودی تحویل دفتر جشنواره فجر می‌شود.

عوامل این فیلم عبارتند از: نویسنده و کارگردان: ابراهیم حاتمی‌کیا، تهیه‌کننده: سیدمحمود رضوی، مجری طرح و مدیر تولید: بهزاد هاشمی، مدیر فیلمبرداری: تورج منصوری، تدوین: پیمان علیزاده و ابراهیم حاتمی‌کیا، موسیقی متن: کارن همایونفر، مدیر هنری: کیوان مقدم، جلوه‌های بصری (ویرچوال/ ویژوال): علیرضا واعظ، طراح چهره‌پردازی: شهرام خلج، طراح لباس: آذر محمدی، سرپرست گروه کارگردانی: علیرضا صالحی، صدابردار: امیر نوبخت حقیقی، صداگذار: بهمن بنی‌اردلان، جلوه‌های ویژه میدانی: آرش آقابیک، فیلمبردار: علی لقمانی، جانشین تولید: فرامرز رضائی، دستیار تهیه: امیرعلی مجلسی راد، منشی صحنه: محسن بهاری، عکاس: مجید طالبی، مشاور رسانه‌ای: سیدمحمدصادق لواسانی.

«بازی خونی» روایتی دراماتیک از نبرد در جنگل های آمل 
فیلم سینمایی «بازی خونی» که در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر به نمایش در خواهد آمد، روزهای نبرد مردم با گروهک شورشی «سربداران» را به تصویر کشیده است.

خبرهایی از فیلم ابراهیم حاتمی‌کیا و ماجرای «بازی خونی»

به گزارش روابط عمومی فیلم، در سالهای ابتدای انقلاب اسلامی که گروه های التقاطی و معاند با هدف بر هم زدن نظم کشور و تضعیف انقلاب اسلامی برخی نقاط کشور را به آشوب کشیده بودند، گروهکی چریکی موسوم به «سربداران» در شهر آمل اعلام موجودیت کردند و با خیالی خام در نظر داشتند با انجام عملیات هایی تحت عنوان «قیام فوری»، با تصرف شهرهای کوچک، جنگ را به شهرهای بزرگ بکشانند و در نهایت با براندازی جمهوری اسلامی، انقلابی نو رقم بزنند که در نهایت با مجاهدت نیروهای مردمی در کنار نیروهای سپاه، مسیری به جز شکست و نابودی در مقابلشان قرار نگرفت.

سربداران شاخه نظامی اتحادیه کمونیست های ایران بودند که با الهام از جنگ های پارتیزانی مائو در چین قصد انجام عملیات «قیام فوری» در جنگل های آمل را داشتند.

شامگاه ٥ بهمن سال شصت مردم شهر آمل به صورت خودجوش در کنار نیروهای سپاه اقدام به خنثی‌سازی عملیات تروریستی «سربدران» و پاکسازی شهر کردند و پس از این حماسه مردمی شهر آمل به شهر «هزار سنگر» شهرت یافت.

فیلم سینمایی «بازیْ خونی» به تهیه‌کنندگی سعید پروینی و کارگردانی حسین میرزامحمدی، محصول موسسه فرهنگی هنری اندیشه شهید آوینی به روایتی دراماتیک از این غائله پرداخته و به زودی در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر به روی پرده خواهد رفت.

در خلاصه داستان «بازیْ خونی» آمده: «باید منطقی تصمیم بگیریم، نه احساسی، جنگ عقل سرد می خواد...»

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha