به گزارش ایسنا، جامعه تئاتر دانشگاهی در چند سال گذشته بارها نسبت به پیامدهای منفی تعطیلی جشنواره تئاتر دانشگاهی هشدار داده؛ جشنوارهای که بسیاری از چهرههای مستعد تئاتر در دورههای مختلف معرفی کرده است. حالا اما چند سالی است که این جشنواره تعطیل شده و ظاهرا در وزارت علوم هم ارادهای جدی برای احیای آن وجود ندارد.
سال گذشته، حامد سقایان، دبیر چهل و دومین جشنواره تئاتر فجر که خود چهرهای دانشگاهی است، بخشی را به اجرای آثار دانشجویی اختصاص داد و به تازگی نیز نادره رضایی، معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه چهل و سومین جشنواره تئارت فجر و در پاسخ به خبرنگارانی که درباره جشنواره تئاتر دانشگاهی پرسش داشتند، عنوان کرده که برای جبران این کمبود، تلاش میشود تا نمایشهایی در فضای دانشگاه اجرا داشته باشند.
او در نظر دارد برنامهای را برای اجرای تئاتر در فضای دانشگاه تهران و به ویژه کوی دانشگاه تدارک ببیند.
این بار نیز به نظر میرسد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تمام مشغلهای که دارد، باید بار تعهدات وزارت علوم را بر دوش بکشد.
کمتر کسی در فضای تئاتر است که از اهمیت نقش جشنواره تئاتر دانشگاهی غافل باشد. جشنوارهای که نه تنها چهرههای مستعد تئاتر را معرفی کرده بلکه مهمترین شور و شوق را در دانشجویان برای انجام کار ایجاد کرده و به عنوان اصلیترین موتور حرکت دانشجویان به شمار میآمده است.
اگر خواهان رشد و پیشرفت و ایجاد امید و نشاط در جامعه هستیم، جشنواره تئاتر دانشگاهی، برای دانشجویان تئاتر بیشترین کارکرد امیدبخشی را دارد و این نکتهای است که وزارت علوم نباید به سادگی از آن بگذرد.
انتهای پیام
نظرات