جلیل کوهپایهزاده امروز سوم بهمنماه در نشست با استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در فدراسیون جانبازان و توانیابان مجموعهای از انجمنها و فدراسیونها قرار دارند، اظهار کرد: هشت رشته پارالمپیکی و هشت رشته غیر پارالمپیکی در این فدراسیون وجود دارد.
رئیس فدراسیون ورزشهای جانبازان و توانیابان با بیان اینکه ورزشهایی از جمله ورزش باستانی، فوتبال هفت نفره و فوتبال فلج مغزی رشتههای غیر پارالمپیکی هستند، افزود: این قبیل رشتهها باتوجه به مسائل بومی و فرهنگی به طور جدی دنبال میشود و ورزشکاران این رشتهها حائز مقامهای برتر در سطوح مختلف میشوند.
وی با بیان اینکه هیئتهای استانی این فدراسیون نیز سوابق حرکتی و فعالیت بینبخشی مستمری دارند، گفت: در این استان پیگیریهایی توسط مسئولین ورزش معلولین در جهت پیشرفت و امید معلولان انجام شده و میتوان بیشترین کمک را از استانداری و فرمانداریهای تحت پوشش دریافت کرد.
کوهپایهزاده ادامه داد: حمایت و قدرت شورای فرهنگ عمومی ابزار مناسبی در کشور است که الهامبخش فعالیت معلولین میشود و در معلولین باانگیزه که تعداد زیادی نیز هستند، اراده را در همه افراد جامعه افزایش داده و منجر به پویایی میشود.
هیچ اقدامی واضحی در قانون متناسبسازی معلولین کشور انجام نشده است
وی با بیان اینکه بزرگترین مشکل معلولین کشور رفت و آمد و جابجایی است، گفت: در دو دوره ریاست جمهوری قبل قانون متناسبسازی معلولین ابلاغ شد که به دلیل نبود برنامه و پیگیری واضح، هیچ اقدامی در این خصوص انجام نشده است.
کوهپایهزاده ادامه داد: استفاده از امکانات بومی بسیار کمک میکند، حمایت ائمه جمعه در اجرای قانون شورای عالی انقلاب فرهنگی با قدرت بیشتری در منطقه تحت پوشش به اجرا درآید.
رئیس فدراسیون ورزشهای جانبازان و توانیابان با اشاره به اینکه ۶۶ درصد جامعه کمتحرکاند، گفت: لازم است معلولین فعالیت فیزیکی را در برنامه خود بگنجانند.
وی با اشاره به استفاده از کمک خیرین در ارائه دسترسی و امکانات به معلولین، گفت: سبک زندگی سالم هم در معلولین هم افراد سالم جامعه حائز اهمیت است و جامعه را به سمت پویایی حرکت میدهد.
کوهپایه زاده خاطرنشان کرد: زیرساختهای ورزشهای معلولین مشکلات زیادی دارد، چه بسا این استان در رشته ورزش معلولان، استعدادهایی دارد که با توجه به توانمندیهایی که در ورزشکاران معلول وجود دارد، لازم است به آنها توجه شود.
انتهای پیام
نظرات