رئیس کنگره بینالمللی قلب و عروق خاورمیانه ۳ بهمن در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران بیان کرد: موضوعی که در این کنگره مورد تأکید قرار دارد، پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی است و مراکز تحقیقاتی سراسر کشور راههای پیشگیری از بیماری را مطرح میکنند.
محمد جواد زیبایینژاد ادامه داد: یکی از موضوعات مطالعاتی که امروز در جلسات مطرح میشود، در مورد کاهش سکتههای قلبی و مغزی در ۱۰ سال آینده است که با مقایسه ۲ جمعیت شهری و روستایی به این نتیجه رسیدیم که در جمعیت شهری شانس سکتههای قلبی و مغزی در ۱۰ سال آینده بالاتر است.
وی تصریح کرد: عدم تغذیه نامناسب، مصرف اندک سبزی و میوه، عدم تحرک و استفاده زیاد از وسایل حمل و نقل عمومی و خصوصی که منجر به کاهش تحرک در جمعیت شهری میشود، از عواملی است که متأسفانه باعث چاقی و افزایش چربی شده و شانس سکته قلبی و مغزی در جمعیت شهرنشینی را افزایش میدهد.
در ۱۰ سال آینده، مدرنیته باعث کشتار جمعیت شهری خواهد شد
زیبایینژاد با تأکید بر اینکه مدرنیته باعث کشتار در جمعیت شهری در ۱۰ سال آینده خواهد شد، اظهار کرد: پیشگیری از این اتفاق، تنها با تغییر شیوه زندگی است. تغییر شیوه زندگی به این مفهوم که تغذیه، ورزش و استرس شغلی را کنترل کرده و آن را در مسیری قرار دهیم که روزبهروز شانس سکتههای قلبی و مغزی را در جمعیت شهری و خصوصاً سنین ۴۰ تا ۷۰ سال را کاهش دهیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: حدود ۱۳۷ سخنران در کنگره بینالمللی قلب و عروق خاورمیانه و نهمین همایش مداخلات پیچیده قلبی حضور دارند که حدود ۶۰ نفر از آنها از خارج از استان در این کنگره حضور دارند.
وی ادامه داد: حدود ۳۰۰ نفر برای این کنگره ثبتنام کردهاند که عموماً پزشکان عمومی، متخصصین قلب و عروق، تغذیه و جراحان قلب هستند که خارج از دانشگاه علوم پزشکی شیراز مشغول فعالیت هستند.
به گزارش ایسنا، شانزدهمین کنگره بینالمللی قلب و عروق خاورمیانه به مدت ۳ روز در شیراز در حال برگزاری است.
انتهای پیام
نظرات