• یکشنبه / ۳۰ دی ۱۴۰۳ / ۲۱:۳۲
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1403103022035
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

معاون سیاسی اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی:

جامعه‌ای توسعه پیدا می‌کند که مطالعه در سبد زیست روزمره مردم آن قرار گیرد

جامعه‌ای توسعه پیدا می‌کند که مطالعه در سبد زیست روزمره مردم آن قرار گیرد

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون سیاسی اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی با تاکید بر لزوم توسعه انسانی از طریق گسترش دانایی گفت: جامعه‌ای توسعه پیدا می‌کند که نیاز به خواندن و مطالعه در سبد زیست روزمره مردم آن قرار گیرد و انسان‌های جامعه با استفاده از خوانده‌ها و آموخته‌های خود، تغییری در زندگی خود ایجاد کند. 

اولین جلسه «کارگروه استانی خواندن و ترویج مطالعه مفید» در آذربایجان شرقی به ریاست مرتضی محمدزاده معاون سیاسی اجتماعی استانداری و حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی در سالن جلسات تالار نخجوانی کتابخانه مرکزی تبریز برگزار شد.

مرتضی محمدزاده در این جلسه با اشاره به پایین بودن سرانه مطالعه در کشور اظهار کرد: برای توسعه در هر حوزه‌ای نیاز به تدوین نقشه راه است و سند ملی خواندن و ترویج مطالعه مفید نقشه راه جامعه‌ای است که برای گسترش فرهنگ مطالعه و خواندن مفید در جامعه تدوین شده است. بنابراین همه دستگاه‌های دولتی و عمومی که در این سند برای آن‌ها تکالیفی در نظر گرفته شده است موظف بر پیگیری جدی انجام این تکالیف و ارائه گزارش آن به دبیرخانه «کارگروه استانی خواندن و ترویج مطالعه مفید» هستند.

وی سند ملی خواندن و ترویج مطالعه مفید را مانند سایر اسناد بالادستی قانون مادری عنوان کرد و افزود: مشخص کننده دورنمای حرکت یک کشور در حوزه فرهنگی است و این اسناد که منبعث از جایگاه قانونی و مورد احترام کشور است باید با اهتمام ویژه و جز به جز در زمان درست آن انجام گیرند تا به رشد و تربیت انسان های متعالی و مسئولیت پذیر بیانجامد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان نیز در این جلسه با اشاره به ماده ۴ این سند که ۲۱ دستگاه تحت عنوان «کارگروه ملی خواندن»، نمایندگان دائمی و تام‌الاختیار برای اجرای سند ملی خواندن و مطالعه مفید هستند، گفت: اجرای مطلوب این سند در استان نیازمند یاری همه دستگاه‌های درگیر در آن است.

اسد بابایی توجه به خواندن به جای مطالعه به معنای یادگیری، توجه به انواع مواد خواندنی مانند محتوای دیجیتال به جای کتاب چاپی صرف، توجه به خانواده، توجه به عمومیت خواندن به معنای دسترس پذیری ماده خواندنی مفید برای همه و تاکید بر زیربنا بودن توسعه فرهنگی را از جمله مزایای این سند عنوان کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha