• یکشنبه / ۳۰ دی ۱۴۰۳ / ۱۵:۵۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403103021872
  • خبرنگار : 30147

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهرستان:

پروژه فاضلاب نیشابور در یک برنامه ۵ ساله تکمیل می‌شود

پروژه فاضلاب نیشابور در یک برنامه ۵ ساله تکمیل می‌شود

ایسنا/خراسان رضوی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهرستان نیشابور گفت: تلاش می‌شود در یک برنامه ۵ ساله پروژه فاضلاب نیشابور و تصفیه‌خانه جامع آن تکمیل شود.

جعفر تمیز در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: شرکت آب و فاضلاب نیشابور با تحت پوشش داشتن سه شهر (نیشابور، شهربار و چکنه) و ۲۵۰ روستا و ۱۴۸ هزار مشترک بزرگترین شرکت تبصره ۲ در خراسان رضوی است.

وی اظهار کرد: با توجه به اینکه در دو دهه اخیر خشکسالی‌ها آسیب‌های جدی به سفره‌های آبی وارد و مشکلاتی را برای تأمین آب ایجاد کرده، عملاً کار ما را هم برای ارائه خدمات مطلوب‌تر به شهروندان سخت‌تر کرده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهرستان نیشابور با بیان اینکه علیرغم تمامی مشکلات اما تاکنون اقدامات خوبی در زمینه خدمت رسانی مطلوب‌تر به شهروندان صورت گرفته است، تصریح کرد: طی ۲ سال گذشته پروژه‌های خوبی در دستور کار قرار گرفته به طوری که بالغ‌بر ۴هزار و ۲۰۰میلیارد ریال پروژه تعریف کردیم که بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از این اعتبار هزینه و تأمین اعتبار شد.

وی در خصوص مهم‌ترین پروژه‌ها در بخش آب گفت: برخی از پروژه‌ها از ۱۵ سال قبل پیش‌بینی و مطالعات‌شان انجام شده بود که توانستیم سال گذشته زون یک و زون دو شبکه توزیع نیشابور را به مدار بهره‌برداری برسانیم.

تمیز افزود: زون سه، چهار و پنج که جزو بزرگ‌ترین زون‌های نیشابور هستند و تأثیر بسیار زیادی در کیفیت، کمیت و بهبود شرایط دارد در دستور کار قرار گرفته و در یک بازه زمانی ۵ ساله به این مهم دست خواهیم یافت و شرایط مطلوب را برای مردم عزیز فراهم خواهیم آورد.

وی اظهار کرد: یکی دیگر از اقداماتی که در دستور کار قرار دارد هوشمندسازی تأسیسات تأمین، توزیع، مخازن و شبکه توزیع است. این پروژه بزرگی هست که در نیشابور به عنوان پیشتاز در این خصوص هدف‌گذاری کردیم. فاز اول آن با اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریال در هفته دولت امسال افتتاح شد و در بخش تأسیسات تأمین توانستیم پروژه را تکمیل و سیستم دیسپاچینگ در یک منطقه مناسب افتتاح کنیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهرستان نیشابور با بیان اینکه امیدواریم فاز دوم که تکمیلی است و بالغ‌بر هزار میلیارد ریال هزینه نیاز دارد را بتوانیم در یک برنامه ۵ساله تکمیل کنیم، افزود: این اقدام تأثیر بسیاری در کنترل شبکه تأسیسات از راه دور دارد و رضایتمندی مردم را بهبود بسیاری می‌بخشد.

وی بیان کرد: از دیگر اقداماتی که در دستور کار قرار دارد تکمیل شبکه فاضلاب نیشابور است، تاکنون ۵۵ درصد شبکه اجرا شده است. تکمیل این طرح نیاز به عزم جدی داشت که از گذشته برنامه ریزی‌هایی صورت گرفته تا بتوانیم از توان سرمایه‌گذاران استفاده کنیم.

تمیز با تقدیر از مجتمع فولاد شهرستان برای سرمایه‌گذاری در این پروژه خاطرنشان کرد: تلاش می‌شود در یک برنامه ۵ ساله پروژه فاضلاب نیشابور و تصفیه‌خانه جامع آن تکمیل و تمامی شهر نیشابور از این مهم بهره خواهند گرفت.

وی ابراز امیدواری کرد با توجه به شرایطی که در خصوص وضعیت منابع آبی داریم با کمک مردم بتوانیم خدمات مطلوب‌تری را ارائه دهیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهرستان نیشابور افزود: مدیرعامل آب و فاضلاب خراسان رضوی نگاه و تأکید ویژه‌ای به پروژه‌های طرح‌های نوین و موضوعات هوشمندسازی و کنتورهای هوشمند دارد و سعی می‌کنیم در این خصوص گام‌های خوبی را برداریم.

از ۱۰۰ درصد آبی که از زمین در این شهرستان استحصال می‌شود، ۸درصد برای شهری، ۴ درصد در صنعت و مابقی در بخش کشاورزی به مصرف می‌رسد، بیشترین هدر رفت آب نیز مربوط به بخش کشاورزی است.

بر اساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن، نیشابور با ۳۵۵ هزار نفر جمعیت در ۱۱۰ کیلومتری جنوب غرب مشهد قرار دارد، این شهرستان متشکل از سه شهر نیشابور، «چکنه» و «بار» و ۲۱۰ روستای بالای ۲۰ خانوار جمعیت است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha