• شنبه / ۲۹ دی ۱۴۰۳ / ۱۶:۴۲
  • دسته‌بندی: فرهنگ عمومی
  • کد خبر: 1403102921053
  • خبرنگار : 71635

وقتی عروسک‌ها قصه اقوام ایرانی را روایت می‌کنند!

وقتی عروسک‌ها قصه اقوام ایرانی را روایت می‌کنند!

مسئول بخش عروسک‌های اقوام ایرانی در نهمین جشنواره ملی اسباب‌بازی با بیان این‌که ۲۰۰ عروسک از روز ۲۵ دی در این بخش از نمایشگاه ارائه شده است، گفت: این عروسک‌ها مخاطبان را از طریق قصه‌های‌شان با جغرافیا، فرهنگ، آداب، رسوم، افسانه‌ها و اسطوره‌های هر منطقه از کشورمان آشنا می‌کند.

به گزارش ایسنا، علی بینش با اشاره به این موضوع، ادامه داد: عروسک‌های اقوام ایرانی که در نهمین جشنواره ملی اسباب‌بازی به تماشای بازدیدکنندگان گذاشته شده است، وحدت، انسجام و یکپارچگی اقوام ایرانی را در قالب یک کار فرهنگی از طریق عروسک‌ها به نمایش می‌گذارد.

مدیرکل کانون پرورش فکری استان آذربایجان شرقی که مسئولیت این بخش را برعهده‌دارد، اظهار کرد: نکته مهم غیر از شکل ظاهری عروسک‌ها، قصه‌هایی است که در پشت تک‌تک عروسک‌ها وجود دارد. در بخش عروسک‌های اقوام ایرانی جشنواره اسباب‌بازی اسطوره‌ها و نمادهایی که در مناطق مختلف کشور داریم در قالب عروسک به نمایش گذاشته شده است. بر این اساس هر عروسکی دربردارنده قصه‌هایی غنی و جذاب از هر منطقه است.

او با اشاره به این‌که در واقع قصه‌ای در سینه هر عروسک وجود دارد، بیان کرد: این بخش جشنواره فرصت خوبی برای بیان و ارائه قصه‌های اقوام مختلف در قالب عروسک‌ها فراهم کرده است.

بینش با بیان اینکه همه بازدیدکنندگان و علاقه‌مندان می‌توانند شنونده قصه این عروسک‌ها باشند، اظهار کرد: در حقیقت کودکان و نوجوانان و خانواده‌ها می‌توانند از طریق قصه این عروسک‌ها با جغرافیا، فرهنگ، آداب، رسوم، افسانه‌ها و اسطوره‌های هر منطقه از کشورمان آشنا شوند. در این راستا خانم‌ها گیسو فکوری و فاطمه محمودی برای روایت قصه عروسک‌ها در این بخش حاضر هستند.

مسئول بخش عروسک‌های اقوام ایرانی در نهمین جشنواره ملی اسباب‌بازی، گفت: این بخش هم‌چنین فرصتی است برای بیان نظرها و تبادل فرهنگی بین کارشناسان، اولیا، مربیان تربیتی و هنرمندان در حوزه نمایش عروسکی. ضمن این‌که ما نیز می‌توانیم برای غنی‌سازی موزه عروسک‌ها از آن‌ها کمک بگیریم و به نوعی این موزه را معرفی کنیم.

او با اشاره به این‌که موزه عروسک‌ها آبان سال ۱۴۰۳ به همت سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردش‌گری استان آذربایجان شرقی با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان در مجتمع فرهنگی کانون در تبریز گشایش یافت، توضیح داد: جشنواره ملی اسباب‌بازی دومین جایی است که موزه عروسک‌ها معرفی و به نمایش گذاشته شده است. این موزه در واقع یک موزه سیار عروسک است و قابلیت این را دارد که در هر منطقه‌ای دایر شود.

بینش ضمن تشکر از دبیرخانه نهمین جشنواره ملی اسباب‌بازی و مسئولان کانون افزود: گزارشی که همکاران به من دادند حاکی از استقبال خوب مخاطبان از این بخش جشنواره است. امیدوارم تا پایان جشنواره میزبان تعداد بیشتری از کودکان، نوجوانان، اولیا، کارشناسان، اولیای تربیتی و مربیان کودکان و نوجوانان باشیم.

بنابر اعلام روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون نهمین جشنواره ملی اسباب‌بازی با شعار«بازی، تمرین زندگی» ۲۵ دی تا ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ از ساعت ۱۰ تا ۲۰ در مرکز آفرینش‌های فرهنگی و هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب تهران در حال برگزاری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha