سیدمحسن صادقی پیش از ظهر امروز (شنبه ۲۹ دی ماه) در دیدار با معاون پارلمانی دولت، با اشاره به ظرفیتهای سرمایهگذاری استان از نظر امنیت و رشد اقتصادی، اظهار کرد: در حال حاضر ۱۳۵۰ واحد صنعتی کوچک و بزرگ در استان زنجان فعال است.
وی با اشاره به آمار واحدهای بزرگ و کوچک زنجان و تعداد جامعه کارگری استان، افزود: درصد جمعیت شهری استان ۶۸ درصد و روستایی ۳۲ درصد بوده و نرخ باسوادی بالای ۸۵ درصد است.
صادقی با اشاره به جایگاه علمی استان و فعالیت حدود ۳۰ واحد دانشگاهی و ۴۵ هزار دانشجو در استان زنجان، ادامه داد: وجود ۸۶ رسانه مکتوب و غیرمکتوب و چهار روزنامه، نشان از نشاط سیاسی استان دارد.
او با اشاره به اینکه درصد مشارکت سیاسی مردم استان زنجان به نسبت میانگین کشوری بالا است، اظهار کرد: وجود ۷۰۰ هیئت مذهبی شناسنامهدار و ۱۳۰۰ مسجد، نشاندهنده این است که زنجان شهری مذهبی بوده و مشارکتهای سیاسی و اجتماعی در استان قابل توجه است.
نماینده عالی دولت در استان زنجان با اشاره به درصد جمعیتی استان و نسبت مهاجرت از روستا به شهر و همچنین لزوم ساماندهی حاشیهنشینی و مهاجرت معکوس، بیان کرد: روستاهای استان بعد از انقلاب به نسبت خوبی از امکانات زیرساختی اعم از گاز، برق و آب بهرهمند شدهاند.
وی با اشاره به ظرفیت گردشگری استان و وجود جاذبههای منحصربهفردی همچون گنبد سلطانیه، بیان کرد: قرار گرفتن استان زنجان در مسیر ترانزیت جادهای شمالغرب کشور و همچنین قرارگیری در کریدور شرق به غرب و وجود جادههای ترانزیتی و شریانی، نشان از این است که به لحاظ جادهای و محورهای مواصلاتی نیز موقعیت خوبی داریم.
صادقی با اشاره به نسبت آمار مصرف و تولید برق در کشور، تشریح کرد: استان زنجان بازده تولید خوبی دارد و کمترین خاموشی را به نسبت میانگین کشوری در بخش صنعت داشته است. از این رو خواهان بستههای حمایتی از صنایع آسیبدیده از قطع برق هستیم.
استاندار زنجان با اشاره به ۱۰ مسئله جدی در استان، خاطرنشان کرد: سیاستگذاریها را به سمت حل مسائل محوری پیش بردهایم. بخشی از این مسائل ملی بوده و بخشی دیگر از مشکلات باقیمانده گذشته است. درخواست داریم در بخش ملی هماهنگی خوبی انجام گیرد تا این موانع استانی رفع شود.
انتهای پیام
نظرات