به گزارش ایسنا، سید محسن موسوی در سیزدهمین جشنواره ملی پژوهش و فناوری دانشگاه فرهنگیان و نخستین همایش ملی تعلیم و تربیت در گام دوم انقلاب اسلامی، با تاکید بر تربیت انقلابی در منظومه فکری حضرت امام خمینی(ره) و حضرت آیت الله العظمی خامنهای با بیان اینکه جشنواره پژوهشی فناوری هر ساله در پایان آذر و یا دی ماه برگزار میشد و امسال هم تلاش شد این جشنواره به موقع برگزار شود، گفت: علت تاخیر، دیر به نتیجه رسیدن قرارداد سامانه جشنواره بود اما در نهایت به موقع به نتیجه رسید و بررسیهای کشوری انجام شد.
وی با بیان اینکه در دستورالعمل سال جاری بازنگری انجام شد، افزود: سه عنوان جدید به جشنواره اضافه شد، استان برجسته پژوهشی، پردیس برجسته پژوهشی سال و مرکز برجسته پژوهشی سال، که قرار است هرساله این بررسی ها انجام و نتیجه در هفته پژوهش و در جشنواره اعلام شود.
دبیر اجرایی سیزدهمین جشنواره ملی پژوهش و فناوری با بیان اینکه علاوه بر فعالیتهایی که استانها انجام میدهند فعالیتهای اعضای هیئت علمی آن استان هم در برجسته شدن آن استان، پردیس و مرکز دخالت دارند، ادامه داد: تقریبا ۵۰ درصد امتیاز از این ناحیه جذب میشود.
موسوی با بیان اینکه برخی از عناوین گذشته تغییر کرد، گفت: همچنین محتوای وِتویی و برخی از شاخصهای وتویی تغییر کرد؛ یعنی در سالهای گذشته وتویی امتیاز مقاله برای ورود به بررسی کشوری ۲۵ امتیاز بود که سال گذشته به ۳۰ امتیاز و امسال به ۵۰ امتیاز رسید. وزارت علوم پروانههایی را بررسی میکند که از مقالات ۱۰۰ امتیاز کسب کرده باشند. امیدوار هستیم که در یکی دو سال آینده به این نقطه برسیم.
وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱ رتبه دانشگاه فرهنگیان در مقالات علمی پژوهشی داخلی بدون کنفرانسها، زیر ۲۰ بود؛ افزود: در سال ۱۴۰۲ به ۷ و در سال ۱۴۰۳ به ۵ رسیده، امیدوار هستیم که در سالهای آینده این رشد ادامه داشته باشد.
دبیر اجرایی سیزدهمین جشنواره ملی پژوهش و فناوری با بیان اینکه این دانشگاه سال گذشته در مجموع مقالات داخلی که مقالات کنفرانسی هم شامل آن میشود، رتبه یک را بدست آورد و دانشگاه تهران رتبه دوم را کسب کرد، ادامه داد: امسال خوشبختانه رتبه یک حفظ شد.
موسوی با بیان اینکه داوریها در سه بخش انجام شد، اظهار کرد: داوری استانی، کشوری و کمیته علمی در سازمان مرکزی انجام شد.
انتهای پیام
نظرات