• شنبه / ۲۲ دی ۱۴۰۳ / ۱۱:۰۳
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1403102215972
  • خبرنگار : 71134

عضو هیات علمی پژوهشکده فضای مجازی دانشگاه شهید بهشتی:

کنفرانس های بین‌المللی انجمن رمز بستری برای ارتقاء دانش و توانمندی در برابر مقابله با تهدیدات فضای مجازی

کنفرانس های بین‌المللی انجمن رمز بستری برای ارتقاء دانش و توانمندی در برابر مقابله با تهدیدات فضای مجازی

عضو هیات علمی پژوهشکده فضای مجازی دانشگاه شهید بهشتی گفت: برگزاری کنفرانس های بین‌المللی انجمن رمز ایران بستری برای ارتقاء دانش و توانمندی در برابر مقابله با تهدیدات فضای مجازی است.

به گزارش ایسنا، دکتر فرخ لقا معظمی دبیر اجرایی بیست‌ و دومین کنفرانس بین‌المللی انجمن رمز ایران از برگزاری این کنفرانس در روزهای ۱۶ و ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴ به میزبانی پژوهشکده فضای مجازی دانشگاه شهید بهشتی خبر داد.

عضو هیأت علمی پژوهشکده فضای مجازی دانشگاه شهید بهشتی، با تأکید بر اهمیت امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات (افتا) برای کشور، تصریح کرد: امروزه افتا (امنیت سایبری) نقش حیاتی در حفاظت از زیرساخت‌ها و منافع ملی کشور دارد و برگزاری این کنفرانس می‌تواند ابزار مناسبی برای تقویت دانش و توانمندی ما در این حوزه محسوب شود.

دکتر معظمی به تجربیات دانشگاه شهید بهشتی در حوزه امنیت سایبری اشاره کرد و افزود: این دانشگاه با بهره‌مندی از ظرفیت‌های خود در بخش‌های مختلف از جمله دانشکده مهندسی کامپیوتر و پژوهشکده فضای مجازی توانسته است تاکنون با میزبانی سیزدهمین کنفرانس بین‌المللی انجمن رمز ایران در سال 1395، برگزاری مدارس زمستانه این انجمن در سال‌های اخیر با موضوعات روز وکاربردی افتا و فعالیت‌های متعدد آموزشی و پژوهشی، نقش چشمگیری در پیشرفت علمی کشور در این حوزه ایفا نماید.

وی افزود: در ادامه این فعالیت‌ها، بیست و دومین کنفرانس بین المللی انجمن رمز ایران نیز به میزبانی این دانشگاه برگزار می‌شود و فرصت مناسبی برای بهره‌مندی از تجربیات و نظرات متخصصان برای حل مسائل و پاسخ به چالش‌های موجود در حوزه افتا خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه این کنفرانس فرصتی بی‌نظیر برای تعامل و اشتراک‌گذاری دانش در حوزه امنیت اطلاعات و رمزشناسی است، از تمامی پژوهشگران و دانشجویان دعوت کرد تا با ارائه مقالات خود در این رویداد، به ارتقاء سطح علمی آن کمک کنند. 

دکتر معظمی درباره فرآیند دریافت مقالات گفت: مقالات برای این کنفرانس در دو نوبت پاییز ۱۴۰۳ و بهار ۱۴۰۴ پذیرفته می‌شوند. مهلت ارسال مقالات برای فراخوان پاییز تا ۱ بهمن‌ماه ۱۴۰۳تعیین شده است که احتمال دارد به درخواست متقاضیان به مدت یک تا دو هفته تمدید شود و نتایج داوری آن نیز در تاریخ ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۳ اعلام خواهد شد.

به گفته وی، مقالات پذیرفته‌شده به صورت حضوری ارائه می‌شوند و در نشریات معتبر علمی از جمله مجله بین‌المللی ISeCure  منتشر خواهند شد.

علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ارسال مقالات خود به وب‌سایت این کنفرانس به نشانی https://iscisc2025.sbu.ac.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha