• پنجشنبه / ۲۰ دی ۱۴۰۳ / ۰۸:۴۲
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1403102014790
  • خبرنگار : 50604

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان:

وحدت، توسعه پایدار و امیدآفرینی ثمره شیرین وفاق ملی در کشور است

وحدت، توسعه پایدار و امیدآفرینی ثمره شیرین وفاق ملی در کشور است

ایسنا/گلستان معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان وفاق ملی را یکی از مهم‌ترین ارکان استحکام نظام دانست و گفت: توسعه و پیشرفت کشور در سایه وحدت و وفاق ملی و بهره گیری از ظرفیت نخبگان از همه سلایق و گروه ها رقم خواهد خورد.

محمد حمیدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا در خصوص طرح وفاق ملی اظهار کرد: هدف اصلی طرح وفاق ملی که توسط رئیس جمهور و در دولت چهاردهم ارائه شد، استفاده از همه‌ی ظرفیت‌های انسانی و نخبگانی در بخش‌های مختلف کشور به منظور دستیابی به توسعه، بهبود مدیریت و ساماندهی و سازندگی کشور است.

وی کمک به وحدت و اتحاد بیشتر در کشور وامیدآفرینی را از دستاوردهای افزایش وفاق ملی در کشور برشمرد و گفت: ظرفیت‌های انسانی و نخبگانی ممکن است از نظر سلایق، علایق، قومیت و موارد دیگر باهم تفاوت‌هایی داشته باشند، به همین دلیل در اجرای این طرح به دنبال استفاده از نخبگان، متخصصین، افراد مجرب برای توسعه و ساماندهی اقتصاد کشور مطرح شد که طرح بسیار خوبی است.                                                      

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با اشاره به غنای ایران در خصوص وجود کارشناسان و افراد مجرب، افزود: ما در میهن عزیزمان ایران، نخبگان زیادی داریم که بسیاری از کشورها از همین نخبگان در سطوح و بخش‌های مختلف استفاده می‌کنند. پس چرا خودمان از وجود سودمند آن‌ها استفاده نکنیم؟

وی دولت چهاردهم را نمونه بارز تحقق وفاق ملی به ویژه در عرصه سیاست دانست  و گفت: در تاریخ انقلاب اسلامی و در طول این چهل واندی سال سابقه نداشته که دولتی تا این حد از وزیران و دولتمردان قبلی در کابینه خود استفاده کند اما  دولت مسعود پزشکیان با انجام این عمل گامی بسیار بزرگ در استفاده از ظرفیت انسانی برداشت که در نوع خودش کم نظیر و چه بسا بی‌نظیر است.

حمیدی با اشاره به اختلاف شهرها و مناطق جغرافیایی مختلف در خصوص شاخص توسعه یافتگی، افزود: باید در بین  تمام مردم که دارای سلایق سیاسی و قومیت‌های مختلف بوده و در مناطق جغرافیایی و شهرهای مختلف زندگی می‌کنند که بعضا از نظر شاخص توسعه یافتگی دچار محدودیت‌هایی هستند و  همچنین میان مسئولان همدلی و همیاری بیشتری ایجاد شود تا این همدلی‌ها سبب ایجاد انگیزه و برطرف کردن موانع و مشکلات توسعه شود و این دقیقاً تعریف و منظور اصلی از طرح وفاق است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha