سردار مهدی حاجیان در دیدار با معاون توسعه حل اختلاف دادگستری کرمانشاه اظهار داشت: پلیس خدمتگزار برای ارتقاء امنیت در جامعه سعی کرده همواره با اجرای طرح های نوآورانه چارهای بیاندیشد تا مجرمان نتوانند به اهداف خود دست پیدا کنند.
وی ادامه داد: پلیس علاوه بر حضور مقتدرانه در عرصه سلبی و مقابله با مجرمان و مخلان نظم و امنیت عمومی، در کارهای فرهنگی و پیشگیرانه نیز پیش قدم بوده و تلاش کرده تا با صلح و سازش از بروز اتفاقات و حوادث ناگوار جلوگیری کند.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: از همین رو تلاش کردیم در اقدامی ابتکاری طرح پلیس یار صلح را کلید بزنیم تا از ظرفیت بازنشستگان انتظامی به منظور ایجاد صلح و سازش در پروندهها و دعاوی استفاده کنیم.
حاجیان تصریح کرد: در این طرح افراد بازنشسته که سابقه ارزشمند سالها خدمت صادقانه در مجموعه انتظامی را دارند، پس از دریافت آموزشهای لازم و کسب تائیدیه و مجوز از سوی دستگاه قضائی، در کنار مشاوران کلانتریها به کارگیری میشوند.
وی ادامه داد: پروندههایی که از طریق نیروهای مشاوره به سرانجام نرسیدهاند و منجر به صلح و سازش میان طرفین دعوا نشده، در اختیار پلیس یاران صلح قرار میگیرد تا آنها با توجه به تجارب گرانبهای خود به موضوع ورود کرده و با ریش سفیدی و کدخدامنشی موضوع را فیصله داده و از بروز اختلافات بعدی و حوادث ناگوار احتمالی پیشگیری کنند.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه یادآور شد: پیشگیری از وقوع جرم همیشه راحتتر و کم هزینهتر از کشف جرم و برخورد با آن بوده، بنابراین باید بخش اعظمی از برنامههای خود را به این سمت و سو ببریم.
حاجیان در ادامه با قدردانی از تعامل بسیار خوب دستگاه قضائی با مجموعه انتظامی استان، گفت: یکی از معاونتهای بسیار فعال و پویای دادگستری کرمانشاه، معاونت پیشگیری از وقوع جرم است که همین تعامل و هم افزایی سبب جلوگیری از وقوع بسیاری از جرائم شده است.
وی گفت: پلیس کرمانشاه نیز آماده افزایش تعامل در عالیترین سطح آن به منظور ارتقاء امنیت در جامعه و مقابله با مجرمان و هنجارشکنان از یک سو و پیشگیری از وقوع جرائم از سوی دیگر است.
انتهای پیام
نظرات