محمدجواد ساوری روز شنبه ۱۵ دیماه در گفت وگو با خبرنگاران با بیان اینکه آموزش صنایع دستی در دو گروه آموزش تخصصی شاغلان صنایع دستی و آموزش ترویجی عمومی اجرایی میشود، گفت: از ابتدای فروردین ماه تا پایان آذر ماه سال جاری ۴۱ دوره آموزشی صنایع دستی در قالب آموزش شاغلان و دورههای آموزشی ترویجی کوتاهمدت برای ۶۵۸ نفر اجرایی شد.
وی خاطرنشان کرد: از این تعداد دوره آموزشی، ۱۸ دوره در حوزه آموزش شاغلان صنایع دستی برای ۳۴۰ صنعتگر از جمله رودوزیهای سنتی، نساجی سنتی، کسبوکار، بازاریابی، برندسازی، بستهبندی، طراحی سنتی، کارگاه ترویجی ظرفیتسازی، نیازسنجی و مهارتآموزی برای صنعتگران علاقهمند به صنایع دستی در ردههای مقدماتی و پیشرفته اجرایی شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان افزود: همچنین ۲۳ دوره آموزشی کوتاهمدت نیز برای ۳۱۸ علاقهمند به صنایع دستی در رشتههای ابریشمبافی، مینای سفال، معرق چوب، گلیم، لباس محلی و نوار بافی کتول، چادرشب بافی، لباس محلی ترکمن و نساجی سنتی در ردههای مقدماتی و پیشرفته اجرایی شد.
ساوری بیان کرد: در ادامه سال جاری اجرای دورههای آموزشی در رشتههای اولویتدار و سایر رشتههای صنایع دستی استان بر اساس ظرفیت سنجی به ترتیب اولویت در شهرها و روستاهای استان، خصوصاً شهر و روستاهای ملی بهمنظور برندسازی جغرافیایی و مکانی مورد توجه قرار میگیرد.
وی در ادامه تأکید کرد: برندسازی، تبلیغات، بستهبندی، تولید محصول مطابق نیاز روز و سلیقه مخاطب ازجمله کمبودهای حوزه صنایع دستی استان است که یکی از نیازمندیهای رفع این ضعفها آموزش و توانمندسازی است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان تأکید کرد: این اداره کل در تلاش است تا با کمک هنرمندان و ایجاد شبکهای بین هنرمندان و افزایش همکاری و تعامل، مشکلات و مسائل این بخش را رفع کند و حوزه آموزش باید یکی از اولویتهای این تشکل یا مجموعه باشد.
انتهای پیام
نظرات