به گزارش ایسنا، در راستای این پروژه، کارگروه تنظیم و مطالعات کتابهای قدیمی را تشکیل داد و بیش از ۱۰ محقق جوان دارای مسئولیت و فهم علوم دینی قوی و سطح بالای زبان عربی را برای انجام این کار انتخاب شد و به مدت یک سال و نیم کتاب «فهرست مجموعه کتابهای کتابخانه فواد» را به اتمام رسانیدند.
کتابهای این کتابخانه دارای محتوای متنوع و ارزش پژوهشی است. در این کتابخانه، یک هزار و ۱۵۵ کتاب قدیمی مربوط به اسلام شناسایی شده است که شامل نسخههای خطی قدیمی و چاپی در دودمانهای یوان، مینگ و چینگ میشود.
قرآن، تفسیر قرآن، احادیث، عقاید، احکام، تبلیغات، آموزشی اسلامی، مطالعات اسلامی، تاریخ اسلامی، شخصیتهای برجسته، مجلات، روزنامهها، کتابها به زبانهای عربی، فارسی و چینی از جمله بخشهای این کتابها هستند.
اطلاعات ثبت کتاب به این ترتیب عنوان، محتوا، نام عربی، نام چینی، سال چاپ، مکان چاپ، نام ناشر، نوع چاپ نسخه، وضعیت جمع آوری، جلد کتاب، طول و عرض کتاب، ضخامت اجزای کتاب و توضیحات است.
کتاب «فهرست مجموعه کتابهای کتابخانه فواد» ۵۰۸ صفحهای به زبان چینی نوشته شده و در سال ۲۰۱۶ میلادی، توسط فن بائو سردبیر و خانم شا لی و ما لان معاون سردبیر در انتشارات مین زو چاپ شده است.
دینگ شین، ما عایی مین، ما های جون، عای جه چو، مای های جو، شیو شیان، لی جی بائو، لی لین های، یانگ کی، یانگ تینگ شی، یانگ زون چانگ، یتانگ جی مین، خه چی، جانگ خوائو، جانگ فینگ، ته گوائو شی ف خونگ جی چینگ از نویسندگان این کتاب هستند.
انتهای پیام
نظرات