• دوشنبه / ۱۰ دی ۱۴۰۳ / ۲۱:۴۵
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1403101007617
  • خبرنگار : 51009

بنیان‌گذار دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان:

دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم‌ پایه زنجان متولی آموزش دانش به دانشجو است

دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم‌ پایه زنجان متولی آموزش دانش به دانشجو است

ایسنا/زنجان بنیان‌گذار دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان گفت: در دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم‌ پایه زنجان طی ۳۲ سال ۵ هزار نفر فارغ‌التحصیل داشته‌ایم. از این تعداد ۴ هزار نفر در داخل کشورند و این ادعا بر آن مبنا است که دانش به دانشجو یاد می‌دهیم که در این مملکت بتواند کاری کند که در سطح بین‌المللی انعکاس داشته باشد. 

پرفسور یوسف ثبوتی امروز (دوشنبه ۱۰ دی‌ماه) در مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران و سرآمدان علمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، اظهار کرد: دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه امسال پنج استاد سرآمد علمی از بین با ۱۰۸ نفر هیئت علمی داشت.

وی اظهار کرد: با توجه به اینکه زنجان شهر کوچکی است، جوانی که در سن ۱۸ سالگی می‌خواهد دانشگاه انتخاب کند، همه شهرهای بزرگ مثل تهران را پیشنهاد می‌دهند و زنجان انتخاب اول دانش‌آموزان ۱۸ ساله نیست. 

بنیان‌گذار دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان با اشاره به اینکه انتخاب اول دانشجویان، دانشگاه‌های تهران است، بیان کرد: ولی این دانشگاه‌ها جوانان برجسته را تحویل می‌گیرند و افراد متوسط بیرون می‌دهند. 

وی افزود: دانشگاه‌های کردستان، خراسان، کرمان، شیراز از فارغ‌التحصیلان و اساتید برجسته دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان استفاده می‌کنند و اساتید برجسته‌شان از همین دانشگاه تربیت شده‌اند. 

ثبوتی گفت: دوام جوامع در گرو همت آدم‌های معمولی جامعه است. تعداد انسان‌های نابغه در هر جامعه‌ای و در هر کجای دنیا از یک درصد هزار هم نمی‌گذرد. 

او ادامه داد: به آدم‌های معمولی باید فرصت داده شود تا کارشان را بکنند. باید به آدم‌های متوسط جامعه فرصت داده شود تا کارشان را انجام دهند. 

ثبوتی با اشاره به اینکه جاهایی در کشور داریم که دزدی در آنها انجام نمی‌گیرد، گفت: این مکان‌ها دانشگاه‌ها هستند. به دلیل اینکه اولاً دانشگاه‌ها پول زیادی ندارند که کسی هوس اختلاس کند. دوما با واقعیات سر و کار دارد که شامل علوم مبتنی بر مشاهده است و یکی از اصولش این است که هر آن چیزی که از دهانش بیرون می‌آید باید در واقعیت و در آزمایشگاه دیده شود.

بنیان‌گذار دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان با اشاره به اینکه اگر به دنبال تقوا هستیم باید در دانشگاه‌ها به دنبالش باشیم، گفت: جوانانی که زیردست ما می‌آیند از سن ۱۵ تا ۱۸ و نهایت ۲۸ سال هستند که آلایندگی‌های اجتماعی را ندارند یعنی هنوز فرصت نداشتند که یاد بگیرند و آدم‌های سالمی هستند که استادان‌شان را هم وادار می‌کنند، سالم بمانند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha