• یکشنبه / ۹ دی ۱۴۰۳ / ۱۳:۴۷
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1403100906465
  • خبرنگار : 50160

نماینده ولی‌ فقیه در استان زنجان:

برای تحقق هر سندی باید در راستای بیانیه گام دوم انقلاب پیش رفت

برای تحقق هر سندی باید در راستای بیانیه گام دوم انقلاب پیش رفت

ایسنا/زنجان نماینده ولی‌ فقیه در استان زنجان گفت: برای رسیدن به هدف نیازمند الزاماتی هستیم، از این‌ رو برای تحقق هر سندی که تهیه می‌شود، باید در راستای بیانیه گام دوم انقلاب پیش رفت.

حجت‌الاسلام سیدمصطفی حسینی امروز (یکشنبه ۹ دی ماه) در یکصد و بیست و چهارمین جلسه شورای فرهنگ عمومی در زنجان با موضوع جلسات‌ بررسی و تبیین دستورالعمل جدید شورای فرهنگ عمومی و بررسی سند مهندسی فرهنگی استان به بیانیه گام دوم انقلاب اشاره کرد و افزود: زمانی می‌توان گفت رسالت شورای فرهنگ عمومی به خوبی عملیاتی شده است که به اقتضائات گام دوم انقلاب اشرافیت داشته باشیم.

وی به سرفصل‌های بیانیه گام دوم انقلاب اشاره کرد و گفت: رهبر انقلاب در این بیانیه به چهار عظمت با نام‌های انقلاب اسلامی، مسیری که طی شده، چشم‌انداز انقلاب و رسیدن به تمدن نوین و سرمایه جوان انقلاب اشاره می کنند. 

امام جمعه زنجان به الزامات مقام معظم رهبری در خصوص اجرای حرکت عمومی اشاره کرد و گفت: به فرموده ایشان، شناخت وضعیت موجود نخستین الزام است؛ از این‌رو سند مهندسی فرهنگی نیز نیازمند به‌روزرسانی است.

او با بیان اینکه نخستین مساله در برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی، کمبود فضا بیان شده است در حالی که ما از بسیاری از فضاهای موجود استفاده کافی نداریم، عنوان کرد: باید مسائل استان را متناسب با اقتضائات به روز کنیم.

حسینی با تاکید بر اینکه حضور اعضای جلسه شورای فرهنگ عمومی در این جلسه‌ الزامی است، گفت: اگر کمیته‌های ذیل این شورا نتوانند آنچه نیاز استان است را بحث و بررسی کرده و راهکار ارائه دهند، دچار مشکل خواهیم شد.

وی گفت: شورای فرهنگ عمومی را جزو کار اصلی خود قرار داده و در جلسات حضور جدی داشته باشید و بین اعضای شورا هماهنگی وجود داشته باشد. همچنین در حد فاصل جلسات‌ شورا، جلسات کمیته تشکیل شود. اولویت‌های استان را شناسایی کنیم و با واقعیت‌های روز جامعه منطبق باشد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان نیز در این جلسه با تبریک فرا رسیدن روز ۹ دی، سالروز بصیرت و میثاق امت با ولایت، اظهار کرد: در پی تذکرات امامین انقلاب در خصوص وضعیت فرهنگ، نقشه مهندسی فرهنگی در کشور تدوین و برش استانی این نقشه در سال ۱۴۰۰ به ۱۲ استان کشور ابلاغ شد. زنجان جزو استان‌هایی بود که موفق به تنظیم برش پنج ساله نقشه مهندسی فرهنگی در استان شد.

اصغر حاج‌علی‌اکبری ادامه داد: ۷۵ نفر ساعت جلسه توسط اعضای شورا برای تنظیم برش استانی تشکیل و طی جلسات توجیهی متعدد، منجر به تعیین پنج مساله با ۲۵ اقدام ملی، ۱۰۲ اقدام استانی و ۱۹۵ برنامه شد.

وی با یادآوری اینکه این سند در سال ۱۴۰۱ در شورای فرهنگ عمومی استان رونمایی شده است، تصریح کرد: در حال حاضر ۱۴ استان دارای سند مهندسی فرهنگی هستند و تخصیص اعتبار برای استان‌های دارای سند از سوی ریاست جمهوری مورد تاکید قرار گرفته است.

در ادامه جلسه، مصطفی زمانیان با بیان اینکه زنجان را به نام پایتخت شور و شعور حسینی می‌شناسیم، گفت: نام مردم زنجان با نام اهل بیت (ع) گره خورده است که مدال افتخاری برای استان است.

رئیس سابق مرکز بررسی‌های استراتژیک در ادامه به مطالعاتی که در سال‌های گذشته در این مرکز انجام شده است اشاره کرد و افزود: این بررسی‌ها نشان داده که مهمترین مساله کشور تصویر ایران آینده است. در این مطالعات دو نوع آینده پیش فرض و آینده خلق شده مورد بررسی قرار گرفت.

وی ادامه داد: اگر ندانیم جامعه زنجان چه ویژگی‌هایی دارند، اسناد کارگشا نخواهد بود. از این‌ رو اقلیم‌های و فرهنگی اجتماعی زنجان باید با راهکارهای ما متناسب باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha