عاطفه شیبک در گفت وگو با ایسنا، افزود: روغن زیتون بکر دارای میزان بالایی از ترکیبات آنتی اکسیدانی و اسید چرب امگا ۹ هستند که برای سلامت قلب و عروق و تقویت سیستم ایمنی بسیار مفید هستند.
وی ادامه داد: روغن زیتون فرابکر واقعی و با کیفیت بالا دارای ترکیبات ضد التهابی و آنتی اکسیدان هایی است که با رادیکال های آزاد مبارزه می کند و همچنین ریزمغذی های مفید برای قلب را داراست و باعث کاهش میزان التهاب، افسردگی، زوال عقل و چاقی است.
وی افزود: نتایج برخی مطالعات نشان داده که مصرف روغن زیتون خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ و برخی سرطانها را کاهش می دهد و این روغن به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان های طبیعی مانند ترکیبات پلی فنلی و ویتامین E، بتاکاروتن و نیز مقایر بالای اسید اولئیک یک روغن ممتاز است.
شیبک افزود: روغن زیتون انواع مختلفی دارد که هر کدام خواص و کارایی منحصر به خود را دارند. تفاوت این روغن زیتونها در نحوه و میزان فرآوری و روغنگیری آنها از میوه درخت زیتون است. روغن زیتون به سه دسته روغن زیتون فرابکر - روغن زیتون بکر و روغن زیتون تصفیهشده تقسیم می شود.
وی در پایان گفت: روغن زیتون تصفیهشده به گونهای فرآوری می شود که بیبو است و درجه حرارت بیشتری را نسبت به روغن زیتون بکر تحمل میکند و در نتیجه میتوان گفت که روغن زیتون تصفیهشده علاوه بر پختوپز و سالاد، برای سرخ کردنی سطحی نیز مناسب است، اما نوع بکر و فرابکر آن به دلیل نقطه دود پایین برای سرخ کردنی ممنوع میباشد و صرفا امکان استفاده در پخت و پز و سالاد را دارد.
انتهای پیام
نظرات