محمدتقی پیر بابایی روز شنبه در آیین گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری با حضور پژوهشگران، اعضای هیئت علمی، اساتید و دانشجویان این دانشگاه افزود: در این اندیشکده ها متفکران و صاحب نظران از حوزه های مختلف جمع میشوند و مسائل و مشکلات کشور را رصد، بررسی و درباره آن ها بحث میکنند.
وی با تأکید بر لزوم پشتیبانی دانشگاه از مأموریت های توسعه پژوهش و فناوری گفت: مرجعیت علمی و فرهنگی هنر تمدن ایرانی اسلامی مأموریت ویژه ای است که دانشگاه هنر اسلامی تبریز برنامه های گسترده ای برای توسعه این پروژه های پژوهشی دارد و برای آنها اهمیت بالایی قائل است.
وی تأکید کرد: ما میتوانیم با مأموریتهایی که داریم و با پیاده سازی این نظام پژوهشی، هم افزایی مدنظر خود را در سطح دانشگاه و جامعه ایجاد کنیم. همچنین در دانشگاه ما با توجه به ظرفیتهایی که داریم،می توانیم اندیشکده هایی با مضمون فرهنگ و تمدن اسلامی ایرانی، فضای مجازی، طراحی و هوش مصنوعی و سایر اندیشکده های متناسب با نیازهای خود را تشکیل دهیم.
پیر بابایی، لازمه مرجعیت علمی شدن را بین المللی شدن دانشگاه دانست و گفت: ما برای تحقق این هدف نیازمندیم که روابط بین المللی و دیپلماسی علمی خودمان را توسعه و گسترش دهیم. برای اینکه بتوانیم یک قطب علمی مطرح شویم باید بتوانیم تولید کننده و ارائه کننده دادههای خودمان باشیم تا در ادامه راه از این داده های بدست آمده استفاده بکنیم و توان اشتراک این داده ها را با دیگر دانشگاه ها داشته باشیم .
مینو قرهبگلو، معاون پژوهشی دانشگاه نیز در این جلسه با تشریح کامل و جزییات برنامه های پیش روی پژوهشی تأکید کرد: مرجعیت علمی باید جدی گرفته شود و برنامه های دیگر پیش روی ما همچون رتبه بندی، دیپلماسی علمی، تأسیس اندیشکده ها، برگزاری جشنواره و ... به روند بالا رفتن رتبه های پژوهشی ما کمک خواهند کرد.
در پایان این مراسم از پژوهشگران برتر بین المللی، کشوری و استانی دانشگاه هنر اسلامی تبریز تجلیل شد.
انتهای پیام
نظرات