به گزارش ایسنا، وحید شالچی در نشست خبری پانزدهمین جشنواره بین المللی فارابی که امروز در پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی برگزار شد، به تشریح جزییات برگزاری این جشنواره پرداخت و گفت: این جشنواره بزرگترین رخداد علوم انسانی کشور می باشد که ۱۵ سال است برگزار می شود. در واقع کشور ما با چالش های مختلف اقتصادی، فرهنگی و غیره مواجه است که حل این مسائل صرفا در حوزه علوم انسانی صورت خواهد گرفت.
وی در ادامه با بیان اینکه گره های اصلی جامعه امروز نیازمند پژوهش ها، تحقیقات و مشاوره های است که از حوزه علوم انسانی برمی خیزد، اظهار کرد: جشنواره فارابی با این هدف شکل گرفته است تا با شناسایی آثار برتری که در یک سال گذشته انجام شد، نقش مهمی در برجسته کردن این آثار داشته باشد.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم همچنین تاکید کرد: آثار ارسالی به جشنواره فارابی در قالب های رساله، مقاله و کتاب است. این جشنواره می تواند در شناخت این آثار موثر باشد و کارهای نوآورانه این حوزه را تشویق کند تا با شناختن این آثار ضریب تاثیر کارهای برجسته در کشور را بیشتر کنیم.
دبیر پانزدهمین جشنواره بین المللی فارابی خاطرنشان کرد: در حوزه علوم انسانی ممکن است برخی پژوهش ها مهجور باشد؛ اما برگزاری جشنواره فارابی می تواند به برجسته شدن آثار کمک کند. همچنین این جشنواره با شناساندن محققان برجسته استاندارهای کار کیفی را بالا می برد و به شبکه سازی برای الهام گرفتن از این پژوهشگران نیز کمک می کند.
شالچی در پایان اظهار کرد: جشنواره فارابی به نوعی صدای فرهنگ در جهان است و برگزاری این جشنواره می تواند این نقش مهم را ایفا کند. بر این اساس ما یک سال تلاش می کنیم تا این آثار را شناسایی و آن را در مراحل مختلف داوری کنیم.
انتهای پیام
نظرات