• شنبه / ۲۴ آذر ۱۴۰۳ / ۰۵:۴۱
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1403092316812
  • خبرنگار : 71664

در گفتگو با ایسنا تشریح شد

آیتم‌های ۴گانه پایش مستمر نانوایی‌ها / نحوه برخورد با متخلفان

آیتم‌های ۴گانه پایش مستمر نانوایی‌ها / نحوه برخورد با متخلفان
عکس خبر آرشیوی است.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان اینکه نانوایی‌ها با آیتم‌های ۴گانه مورد ارزیابی قرار می‌گیرند، گفت: برخورد با متخلفان با شیوه‌های مختلف انجام می‌شود.

دکتر جعفر جندقی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه رصد و پایش نانوایی‌ها جزو وظایف همیشگی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت است، اظهار کرد: نانوایی‌ها به طور مرتب و پیوسته مورد رصد و پایش قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه ۴ آیتم برای رصد و پایش نانوایی‌ها در نظر گرفته‌ایم، افزود: نانوایی‌ها از منظر «بکارگیری مصالح ساختمانی در بنا»، «تجهیزات و ابزار پخت نان»، «بهداشت افراد شاغل در نانوایی» و «مواد پخت نان» در کنترل‌های وزارت بهداشت مورد ارزیابی قرار می‌گیرند. 

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت ادامه داد: آیتم‌های ۴گانه رصد و پایش نانوایی‌ها به دو روش «مشاهده میدانی» و «انجام آزمایش» اجرا می‌شوند. 

جندقی درباره روش انجام آزمایش‌ها توضیح داد: برخی اقلام از نانوایی‌ها نمونه‌برداری می‌شوند و در آزمایشگاه‌ها مورد ارزیابی قرار می‌گیرند. همچنین برخی نمونه‌ها در نانوایی‌ها به وسیله دستگاه‌های قابل حمل ارزیابی می‌شوند.

وی با بیان اینکه اطلاعات ارزیابی نانوایی‌ها در دسترس است،گفت: اطلاعات جمع‌آوری شده به صورت مداوم به روز می‌شود. اگر نانوایی‌ها تخلف کنند، اخطار برای متخلفان صادر می‌شود. کنترل مسائل بهداشتی نانوایی‌ها از وظایف مهم مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت محسوب می‌شود.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: اگر یک نانوایی تخلف کند، فرصت رفع موارد متذکر شده در اختیار نانوایی قرار می‌گیرد. برخورد با متخلفان به شیوه‌های مختلف انجام می‌شود؛ به نحوی که برخی متخلفان به مراجع قضایی معرفی می‌شوند. پلمب نانوایی، از دیگر شیوه‌های برخورد با متخلفان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۹-۲۴ ۰۷:۱۵

بازم خدا پدر وزارت بهداشتی ها رو بیامرزه که یه نظارتی بر کار نانوایان دارند. ما که دیگه رسماً از نظارت بر امر کم فروشی و گران فروشی نانوایان نا امید شده ایم و به هرکجا شکایت می بریم هیچ گوش شنوایی وجود ندارد. سامانه 124 هم که سامانه ای تزیینی است!

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۲۴ ۱۱:۰۴

باز هم جای شکرش باقیه که بر کارکرد نانوایی ها بهداشت نظارت داره که متاسفانه نظارتی بر کم فروشی و گران فروشی آنها در کار نیست!!

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۲۴ ۱۳:۲۲

نان تنها ترین قوت ،انسان است ،،که متاسفانه توسط یک قشر بی انصاف از خدا بیخبر به بد ترین شکل ارایه میشود اگر نخواهیم نان دانه ای پنجاه هزار تومان بخرید باید در انتهای صف ساعتها ساکت و با گردن کج منتظر بمانی

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۲۴ ۱۷:۳۰

گر مشکلات و دغدغه های یک نانوا را از نزدیک میدید و درک می‌کردید هیچوقت اینگونه قضاوت نمی‌کردید

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۲۴ ۱۳:۴۶

واقعا چرا نظارت به کم فروشی نانوا ها و به زور فروختن کنجد به مردم وجود ندارد .برای مثال نانوایی بربری هر تنور ۲۰ عدد نان می‌پزد ۱۵ عدد را کندی میزنه ۵ تا ساده و دوبرابر قیمت نان کجد را حساب میکنه

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۲۴ ۱۴:۴۳

بعضی از نانواها به خاطر اینکه دیر سر کار میرن مخمر را کیلویی می‌ریزند درون آرد. یا از جوش شیرین استفاده میکنند ‌کاش در این مورد خیلی خیلی بیشتر رسیدگی بشه .البته گفتن رسیدگی میکنند اما هستن کسایی که استفاده میکنند.با تشکر

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۲۴ ۱۵:۱۴

اگر انصاف داشته باشیم که حتما داریم از این قشر زحمتکش نانوایی باید تقدیر و تشگر نماییم اگر تعداد معدودی هم رعایت نمی کنند باتذکر و راهنمایی هدایت و ارشاد کنیم.

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۲۵ ۰۶:۵۵

هیچ کنترلی بر نانوایی ها نیست اون دستگاه را از دست نانوایی ها بویژه سنگکی و بربری بگیرید یا انها را وادار کنید دستگاه پرداخت نان را به دست خریدار نان بدهند تا خودش تعداد نان خریداری شده را ثبت کند .

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۲۵ ۰۶:۵۵

مگه نانواچقدر بدبخته که همیشه گیر تون به نانوا هست یک عدد نون الان هزینه اش از پختش بیشتره

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۲۵ ۱۴:۲۳

سلام ،شهرهای جنوبی بخصوص بندرعباس،رودان هیچ نظارتی بر کیفبت نان نمیشود و به بدترین شکل ممکن به مردم ارائه میشود.خمیر و غیر بهداشتی.لطفا رسیدگی کنید.

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۲۵ ۱۴:۵۳

اینجور که بقیه دوستان میگن نانوا ها میلیاردر هستن.یه نگاه بندازین ببینید کدوم نانواداری وضعش خوب شده.

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۲۵ ۱۴:۵۴

با سلام شوخی میکنید کدام نظارت .

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۲۵ ۱۹:۵۶

خوبست در شهر ما اسلام اباد غرب هم نظارتی برکار نانوایی های که کم کاری وتعطیلی،غیر مجاز رو به دلیل واهی کم بودن سهمیه آرد بهانه کرده‌ا وهر روز دلشان بخواد تعطیل میکنن وارد سهمیرو هم میگیرن

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۲۵ ۲۰:۰۳

نانوایی‌ها رو اگر شهر داری ها اداره کنه خیلی بهتره تا بخش خصوصی که فقط به جیب خودش فکر میکنه وهزار منتم، میزارن نانوایی باید صنعتی بشه تا مشکل مردم حل بشه

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۲۷ ۰۱:۴۰

شما که همش ازنانوایی ها مینالید یکسری شده به درودل نانوایی‌ها گوش کنید ببینید به این قشر زحمتکش چه ظلمی شد قیمت پایین نان بااین تورم هیچ سازشکاری نداره گارگرنانوایی با وزی سیصدتومان میره خانه چه جوری باید زندگیش بچرخه همه چیزتو این کشورقیمت روزانه با

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۲۷ ۰۲:۳۲

من چند ماه هست خونمون طبقه زيري نانوايي هست و اين مدت همش شبا بيدارم و ميبينم ك مياد نصف شب آرد رو ميبره آزاد ميفروشه سهميه آردش هم ب موقع دريافت ميكنه و پخت هم شايد نهايت در هفته چهار كيسه باشه هيچ نظارتي هم نميشه