به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده؛ به دنبال حادثه انتشار گاز منوکسید کربن در خوابگاه دانشگاه شهید بهشتی که منجر به مسمومیت ۴۴ دانشجوی دختر شد، بهروز آذر، معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور، با حضور در اورژانس بیمارستانها از وضعیت دانشجویان آسیبدیده مطلع شد و با آنان دیدار کرد.
این حادثه شامگاه گذشته رخ داد و کارشناسان اورژانس استان تهران با اقدامات درمانی فوری، ۴۱ نفر از دانشجویان مسموم را به بیمارستانهای آیتالله طالقانی، فیروزگر، یاس، دکتر شریعتی و شهدای تجریش منتقل کردند.
بهروز آذر در بیمارستان آیتالله طالقانی از دانشجویان عیادت کرد و در ادامه با حضور در خوابگاه حادثهدیده، وضعیت ایمنی محل را برای بازگشت دانشجویان بررسی کرد.
وی همچنین در گفتوگو با دانشجویان ساکن خوابگاه، بر اهمیت تأمین امنیت و آرامش آنان تأکید کرد.
به گزارش ایسنا، زهرا بهروزآذر همچنین با انتشار توییتی در این باره در شبکه ایکس آورده است: شامگاه گذشته با حضور در بیمارستان آیتالله طالقانی، به عیادت ۷ دانشجوی حادثهدیده خوابگاه شهید بهشتی رفتم تا از نزدیک از وضعیت آنها مطلع شوم. تسکین نگرانی خانوادهها و دانشجویان اولویت ماست. هیچ دانشجویی نباید احساس تنهایی و بیپناهی کند. قول میدهیم مشکلاتشان جدی گرفته شود.
وی در ادامه با بیان اینکه گفتگوی مستقیم در بیمارستان و خوابگاه با دانشجویان فرصتی برای شنیدن مشکلات واقعی آنها شد، تاکید کرده است: قول دادم با هماهنگی معاونت دانشجویی، گروههای تسهیلگری برای شناسایی و حل مشکلات کنارشان قرار دهیم تا با کمک خود دانشجویان مسائل حل شود. همکاری، کلید پیشرفت است.
معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور یکی از شکایتهای پرتکرار را بیتوجهی به مشکلات قبلی دانشجویان عنوان کرد و در ادامه نوشته است: این ضعف ارتباطی و اجرایی باید اصلاح شود. مشکلات کوچک اما مکرر، عامل کلافگی و نارضایتی آنها شده است. دانشگاهها باید سیستمی کارآمد برای رسیدگی فوری به مسائل داشته باشند. حادثه خوابگاه شهید بهشتی، تلنگری است که ایمنی و استانداردسازی خوابگاهها نباید فراموش شود. این موضوع را با کمک آقای دکتر سیمایی صراف در دولت دنبال میکنیم تا از ایمنی همه خوابگاهها اطمینان پیدا کنیم.
وی همچنین نوشته است: دانشجویان از بیمهری و کجخلقی برخی پرسنل اجرایی مثل نگهبانان و مسئولین خوابگاه گلهمند بودند، تصریح کرد: بدنه پرسنلی باید آموزش ببیند و یاد بگیرد چگونه صدای دانشجویان را بشنود و به آن توجه کند. هم امکانات باید فراهم باشد و هم حس امنیت و آرامش دانشجویان تأمین شود. هدف ما در دولت چهاردهم ایجاد سیستمی یادگیرنده است که با حضور و بررسی دقیق، از بروز چنین حوادثی در آینده جلوگیری کند. تلاش ما این است با اقدامات پیشگیرانه، محیطی امن و آرام برای دانشجویان فراهم کنیم. آنها شایسته بهترینها هستند.
انتهای پیام
نظرات