• چهارشنبه / ۱۴ آذر ۱۴۰۳ / ۱۲:۱۰
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1403091410151
  • خبرنگار : 71533

حاشیه جلسه دولت

دبیری خبر داد: بررسی ۲۹ لایحه اولویت‌دار دولت در مجلس با محوریت مسائل معیشتی

دبیری خبر داد: بررسی ۲۹ لایحه اولویت‌دار دولت در مجلس با محوریت مسائل معیشتی

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: دولت جمهوری اسلامی ایران ۲۹ لایحه اولویت‌دار را به مجلس شورای اسلامی معرفی کرده است که هدف آن پرداختن به مسائل معیشتی و اجتماعی مردم است.

به گزارش ایسنا، شهرام دبیری در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دولت جمهوری اسلامی ایران ۲۹ لایحه اولویت‌دار را به مجلس شورای اسلامی معرفی کرده است که هدف آن پرداختن به مسائل معیشتی و اجتماعی مردم است. این لایحه‌ها شامل موضوعاتی از جمله هدفمند کردن یارانه‌ها، بهبود حمل و نقل عمومی و جلوگیری از خشونت علیه زنان است.

وی افزود: مهم‌ترین موضوع در این لایحه‌ها، هدفمند کردن یارانه‌هاست. در این راستا، پیشنهاد شده که کارت سوخت به نام افراد صادر شود و نه به نام خودرو، تا عدالت بیشتری در توزیع یارانه‌ها برقرار شود. همچنین، دولت قصد دارد یارانه‌های دهک‌های بالا را به تدریج قطع کند تا منابع بیشتری به دهک‌های پایین اختصاص یابد.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور تأکید کرد: دولت باید اطلاعات دقیقی از وضعیت اقتصادی افراد داشته باشد تا از حذف اشتباهی افراد نیازمند جلوگیری شود. این موضوع به ویژه پس از بروز مشکلات قبلی در توزیع یارانه‌ها مورد توجه قرار گرفته است.

معاون رئیس‌جمهور در امور مجلس همچنین درباره لایحه اصلاح قانون تابعیت، گفت: ما این لایحه را به مجلس ارائه کردیم که یک فوریت آن رأی نیاورد و در کمیسیون در حال بررسی است و نتیجه آن قرار است در صحن مجلس بررسی شود. مسئله آن فقط آقای ظریف نیست، این لایحه شامل همه افراد از جمله برخی نخبگان اجتماعی و مسئولان است که به آنان نیاز است اما ممکن است فرزندان یا همسر آنان تابعیت قهری داشته باشند که در آن شرایط چون می‌خواهیم از وجود آنان استفاده کنیم، این لایحه ارایه شده است.

وی در پاسخ به پرسشی درباره تغییر قیمت بنزین، تصریح کرد: نه؛ تغییر قیمت مطرح نیست مخصوصاً در حدی که به کارت سوخت می‌دهیم. ولی بیشتر از آن اگر کسی نیاز داشته باشد می‌تواند با قیمت آزاد بگیرد و در آنجا می‌توان افزایش داد تا کسانی که نیازمند هستند از نرخ پایین بهره‌مند شوند ولی اگر من می‌خواهم زیادی مصرف کنم یا مثلاً بنزین سوپر بزنم، باید قیمت واقعی را پرداخت کنم. دولت با این موضوع موافق است که سهمیه را به کد ملی اختصاص دهد و آن را پیگیری می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha