به گزارش ایسنا، آیین افتتاحیه نمایشگاه و مراسم نوزدهمین سالگرد درگذشت مرتضی ممیز ـ طراح گرافیک، تصویرگر و پژوهشگر ـ جمعه، ۹ آذر ماه در سالن استاد شهناز خانه هنرمندان ایران برگزار شد.
۳ گالری خانه هنرمندان به یاد ممیز نقش گرفت
انوشیروان ممیز در این مراسم گفت: نمایشگاه امسال شامل سه بخش بوده که در گالریهای ممیز، پاییز و زمستان برپا میشود. در برگزاری هر سه نمایشگاه، ساعد مشکی نقش بهسزایی داشته است. از بهروز متین صفت نیز تشکر میکنم که اگر نباشد، نمایشگاهی برگزار نخواهد شد.
اجرای این برنامه برعهده امرالله فرهادی بود.
بهرام کلهرنیا و ساعد مشکی و رمی بوالگ ـ نفر دوم سفارت فرانسه ـ نیز از دیگر سخنرانان این مراسم بودند که درباره ویژگیهای زندهیاد مرتضی ممیز به بیان نکاتی پرداختند.
نادره رضایی، معاون هنری نیز اظهار کرد: زندهیاد ممیز در زمانه خود به عنوان واسط نهاد دولت، حاکمیت و جامعه ایستاد و در آن بستر و برای آن حوزه تخصصی گرهگشایی کرد.
او ادامه داد: صلح به معنای نبود جنگ نیست؛ صلح یعنی بستر گفتوگو را فراهم کردن و ما بیش از هر کسی در این شرایط به افرادی میاندار، تابآور، روا دار و بسترساز نیاز داریم. افرادی که بتوانند این واسطهگری را به بهترین شکل انجام دهند.
محمد مهدی عسگرپور، مدیرعامل خانه هنرمندان ایران نیز در بخشی از سخنانش گفت: عصر حاضر، عصر تفوق بیش از پیش نشانهها، در هر کدام از شاخههایی چون نشانههای رفتاری، نمادها، شمایلها بوده تا مورد بحث قرار گیرد. این فقط در حوزه بصری و تصویری و ارتباط انسانی بین ما و طرف مقابلمان نیست؛ بین انسان و ماورالطبیعه هم به شمار میآید. اگر در دورههای گذشته، نشانهها را عامل ارتباط بین مفاهیم بزرگ و کوچک با جهان هستی میدانستند، امروزه نشانهها خودشان ماهیت محتوایی پیدا کردهاند و اساسا مفهوم را تشکیل میدهند.
بر اساس آنچه که خانه هنرمندان ایران اعلام کرده است، نمایشگاههای نوزدهمین سالگرد درگذشت استاد مرتضی ممیز در خانه هنرمندان ایران، از جمعه ۹ آذر ۱۴۰۳ در گالریهای ممیز، پاییز و زمستان گشایش یافته و تا ۱۶ آذر ۱۴۰۳ پذیرای بازدیدکنندگان است.
انتهای پیام
نظرات