غلامحسین مظفری امشب ۷ آذر ماه، در مراسم رونمایی از کتاب «آری برای سفر» اثر دکتر حسین ثنایینژاد که در تالار رودکی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: ما خاطرات طولانی و بسیار خوبی را در مدت بیش از ۴ دهه داشتهایم و همچنین از ایشان نکات بسیار خوبی را آموختهام.
وی ادامه داد: اولین کتاب دکتر ثنایینژاد با عنوان نه برای جنگ، نوشتار خاطرات دوران سختی است که با یکدیگر در جنگ گذراندهایم. برخی اوقات که به مرور خاطرات سخت جنگ میپردازم، با خود میگویم میشد که جنگ انقدر طولانی مدت و سخت نشود و درست مانند زمان حال که اگر به جا و درست برخی از تصمیمات گرفته میشد، زندگی مردم از شرایط رفاهی بهتری برخوردار بود.
استاندار خراسان رضوی اضافه کرد: دکتر ثنایینژاد در کتاب «آری برای سفر» تجربه سفر خود را نوشتهاند و امیدوارم که بتوانم این کتاب را هر چه سریعتر بخوانم. سفر رفتن مزایای بسیاری دارد و باعث عملکرد بهتر میشود و تجارب بسیار ارزندهای از این مسیر حاصل میشود.
مظفری عنوان کرد: در زمانی که مسئولیت معاون اقتصادی استانداری را عهده دار بودم، همواره بر این باور بودم که فرمانداران بایستی سفرهای مختلفی رفته و تجاربی را از مدیریت در کشورهای دیگر کسب کنند و بدون تردید تجارب جناب ثنایینژاد برای ما بسیار مفید خواهد بود.
موضوع و محوریت کتاب «آری برای سفر»، انسانها هستند
در ادامه حسین ثنایینژاد، نویسنده کتاب «آری برای سفر» گفت: من در هر ۲ کتابی که نوشتم، به خصوص کتاب آری برای سفر، موضوع اصلی در حول و محوریت انسان میگذرد.
وی ادامه داد: در کتاب «نه برای جنگ» نیز موضوع و محوریت کتاب، افراد حاضر در جنگ بود. با اینکه در جنگ، عملیاتهای مختلفی را تجربه کرده بودم و اطلاعاتی در این حوزه دفاعی داشتم اما در تمام کتاب از آدمهای جنگ نوشتم. در سفرنامه نیز همینگونه بود. به هرجا که میرفتم، در هر شهر و خیابان که دلم میخواست انسانها را در آن ببینم، از آنچه که بر آنها میگذشت، مینوشتم.
نویسنده کتاب آری برای سفر عنوان کرد: در سفر حج که بودم به دلیل درد سیاتیک، صندلی خریداری کرده بودم و در هر رهگذری بر روی آن صندلی مینشستم، از آدمهایی که از جلوی من عبور میکردند عکس میگرفتم تا تصاویر آنان را داشته باشم.
وی تصریح کرد: روایتگری پر جاذبهترین نوع بیان در هر زمینهای اعم از شعر، داستان، رمان و ... است. ما در تمام زندگی خود در حال روایتگری هستیم و تمام طول تاریخ، بشر برای یکدگیر روایتگری کرده است.
ثناییزاده عنوان کرد: این کتاب را تقدیم کردهام به پدر و مادرم که سفر زندگی را با آنها آغاز کردم. افسوس که این عزیزانم سفرشان پایان یافت و من هنوز پای در سفر دارم.
انتهای پیام
نظرات