به گزارش ایسنا، رضا محمدی در جمع خبرنگاران درباره انتشار فیلمی انتقال زبالههای شهر ساری به تهران گفت: تقریبا یک ماه پیش یک مشکل بحرانی برای شهر ساری پیش آمد ، حدود ۹ هزار تن زباله در محوطه زباله سوز انبار شده بود و از همه استانها و شهرهای همجوار مثل گلستان، قائمشهر، نکا و حتی دماوند درخواست کردند هر شهری بتواند یک سهمی از این زبالهها را دریافت کند. ما هم حدود ۵ هزار تن زباله را پذیرفتیم و این تعداد به اندازه نصف یک روز شهر تهران است.
وی اضافه کرد: متاسفانه فضای دریافت زباله در اطراف آن منطقه وجود نداشت و زباله سوز ساری حدود ۹۸ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و در مراحل نهایی بهرهبرداری است. آنها به ما درخواست داده بودند اما منطقی و عقلانی نبود که قراردادی بسته شود چرا که فقط بنا داشتیم به رفع بحران شهرداری ساری کمک کنیم. این مساله خاص نبود اما به آن دامن زدند و پر و بال دادند.
محمدی با اشاره به تجربه ۲۰ ساله شهرداری در برفروبی اظهار کرد: تجهیزات و امکانات لازم را داریم اما نیروی انسانی و نوع پیمانکاری امسال نسبت به سالهای قبل متفاوت است و پیمانکاران در مناطق پیمانکار اختصاصی خودشان را دارند و تجهیزات مورد نیازشان آماده است. مناطق ما آمادگی لازم را دارند و حدود ۳۳۰ دستگاه ماشین تخصصی آماده شده به مناطق تحویل دادیم. در بحث ترافیک هم هماهنگیهای لازم با راهور وجود دارد تا مشکلی پیش نیاید.
وی در خصوص استفاده از روشهای نوین به جای نمکپاشی گفت: در سالهای مختلف در این رابطه بحث و کار شده است. سال گذشته هم یک شرکت دانش بنیان یک موضوع را مطرح کرد و آن را به صورت آزمایشی در منطقه ۲ اجرا کردیم. این فرآیند در شرایطی جواب میدهد که صبر و حوصله مردم هم بالا باشد چون در غیراین صورت مجبور میشویم از نمک استفاده کنیم تا بتواند به سرعت مشکل را حل کند. نمک و شن سرعت بالاتری دارد و حجم برف وقتی از یک مقداری بیشتر میشد آن مواد جایگزین دیگر جوابگو نبود. با این حال بالا رفتن تحمل شهروندان بسیار مهم است.
انتهای پیام
نظرات