• چهارشنبه / ۳۰ آبان ۱۴۰۳ / ۱۸:۱۶
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1403083022879
  • خبرنگار : 50605

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان

تقویت باورهای دینی پیشگیری از معضلات اجتماعی را تسهیل می‌کند

تقویت باورهای دینی پیشگیری از معضلات اجتماعی را تسهیل می‌کند

ایسنا/اصفهان دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان گفت: تقویت باورهای دینی در بین مردم و به خصوص جوانان و نوجوانان پیشگیری از معضلات اجتماعی را تسهیل می‌کند.

حجت الاسلام و المسلمین محسن مظاهری، امروز (چهارشنبه، ۳۰ آبان) در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر تیران و کرون در دفتر امام جمعه این شهرستان، اظهار کرد: ناشناختگی دستورات دینی و عدم اجرای کامل این توصیه‌ها منجر به بروز ناهنجاری‌ها شده است.

وی افزود: تقویت باورهای دینی و اعتقادی در بین مردم به خصوص جوانان و نوجوانان از انحرافات جلوگیری کرده و در مدیریت جامعه و کاهش فساد در بخش‌های اداری و خدماتی نقش دارد.

به گزارش ایسنا، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان ادامه داد: تعمیق باورهای دینی و فعالیت‌های فرهنگی می‌تواند در برابر بسیاری از مسیرهای انحرافی سد ایجاد کند و فرد به جای انتخاب روش‌های غلط سرگرمی، راهکارهای مناسب را انتخاب می‌کند.

حجت الاسلام مظاهری به ایجاد رضایتمندی در جامعه اشاره کرد و گفت: بعضی از کارمندان اداری نسبت به پیگیری و رسیدگی نیازهای مردم غفلت کرده و همین موضوع نارضایتی را به همراه داشته و بد بینی به بار می‌آورد.

فرماندار تیران و کرون نیز در این جلسه پاسخگویی صحیح و به موقع ادارات را برای افزایش رضایتمندی مهم خواند و یادآورشد: رضایتمندی مردم و گسترش فرهنگ پاسخگویی و مطالبه گری صحیح خود نوعی معروف محسوب می‌شود.

علی محمدی کیا ادامه داد: توسعه فرهنگ‌ صحیح و پیشگیری از انحرافات با مدل فرهنگی و طرح‌های اثربخش محقق شدنی بوده و مانع از ناهنجاری‌ها خواهد شد.

وی برنامه ریزی فعالیت‌های فراغتی موثر و کارآمد را از ارکان پیشگیری از ناهنجاری‌ها دانست و تصریح کرد: باید برنامه‌های جدید و هدفمند برای جوانان و نوجوانان ارائه شود تا آنان در کنار این دسته از فعالیت‌ها و رشد استعدادهای اجتماعی، باورهای دینی خود را نیز تقویت کنند.

فرماندار تیران و کرون ترویج فرهنگ اقامه فریضه دینی امر به معروف را برای جامعه مهم خواند و اضافه کرد: برای ترویج این فریضه دینی نیاز به آموزش و تبیین اهمیت احیا آن نیاز است تا اینکه افراد نیز به‌صورت خودجوش نسبت به آن توجه نشان دهند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha