• سه‌شنبه / ۲۹ آبان ۱۴۰۳ / ۱۵:۴۲
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1403082921809
  • منبع : وزارت آموزش و پرورش

درخواست آموزش‌دهندگان نهضت سوادآموزی برای تبدیل وضعیت‌شان

درخواست آموزش‌دهندگان نهضت سوادآموزی برای تبدیل وضعیت‌شان

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در ارتباط با خواستۀ آموزش‌دهندگان نسبت به فراهم‌آوردن شرایط استخدامی و انجام تبدیل وضعیت آنها تصریح کرد: وزارت آموزش‌وپرورش و سازمان نهضت سوادآموزی قانون‌گذار نیستند و به‌عنوان مجریان قانون از هیچ تلاشی در این زمینه دریغ نخواهند کرد.

به گزارش ایسنا، عبدالرضا فولادوند در آیین اختتامیه دورۀ آموزشی معاونین سوادآموزی، با بیان درنظرگرفتن واقعیت‌ها در تدوین دستورالعمل‌ها و شیوه‌نامه‌ها و حجم ابلاغی استان‌ها خاطرنشان کرد: به‌منظور عملیاتی نمودن دستورالعمل‌ها، تدوین آن ها با اعمال‌نظر و مشورت و هم‌اندیشی معاونین سوادآموزی به‌ویژه استان‌های هم‌جوار، انجام خواهد شد و ذائقه مخاطبین موردتوجه قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به کاهش انگیزه کارکنان در ارزیابی‌های غیراستاندارد بیان کرد: ارزیابی عملکرد باید با استفاده از آخرین الگوهای علمی ارزیابی، تحقق یابد و ضروری است؛ شاخص‌های ارزیابی، قبل از شروع کلاس گذاری در اختیار استان‌ها قرار گیرد تا طبق معیارهای ارائه شده و با علم به اولویت‌ها و سیاست‌ها، گزارش فعالیت‌هایشان را ارائه دهند و ارزیابی شوند. همچنین  لازم است؛ به‌منظور کاهش نقصان عملکردها، ارزیابی نهایی با مدیرکل و وزارت متبوع به اشتراک گذاشته شود.

وی اضافه کرد: در راستای شناسایی نقاط ضعف و قوت در حوزه‌های مختلف این مجموعه، ارزیابی عملکرد از بطن خود سازمان آغاز شود و استان‌ها عملکرد آن را ارزیابی کنند.

معاون وزیر آموزش‌وپرورش با یادآوری مصوبه شورای‌عالی پشتیبانی در سال ۱۳۸۱ مبنی بر ارائه اختیارات به شورای آموزش‌وپرورش، از برگزاری اولین شورای پشتیبانی سوادآموزی با حضور عارف معاون اول رئیس‌جمهور خبر داد و عنوان کرد: ضرورت دارد؛ این شورا در راستای سیاست‌گذاری سوادآموزی هم در سطح کشور و در استان و شهرستان‌ها طبق زمان‌بندی‌های خاص تشکیل شود.

فولادوند با اشاره به اهمیت گرامیداشت هفتم دی‌ماه، سالروز تشکیل نهضت سوادآموزی در سال ۱۳۵۸ توسط رهبر کبیر انقلاب گفت: تقویم روزشمار این ایام به استان‌ها ارسال می‌شود و اجرای کیفی این مراسم از طرف استان‌ها به نحو شایسته مورد تأکید است.

وی بیان کرد: از چشم‌اندازهای آینده این سازمان، تبدیل آن به «آموزش همگانی و بزرگسالان» است که با برنامه‌ریزی و پیگیری‌ها و هم‌اندیشی با افراد مجرب قطعاً قابل‌تحقق خواهد بود.

معاون وزیر آموزش‌وپرورش در ارتباط با خواسته آموزش‌دهندگان نسبت فراهم‌آوردن شرایط استخدامی و انجام تبدیل وضعیت آنها تصریح کرد: وزارت آموزش‌وپرورش و سازمان نهضت سوادآموزی قانون‌گذار نیستند و به‌عنوان مجریان قانون از هیچ تلاشی در این زمینه دریغ نخواهند کرد.

فولادوند خاطرنشان کرد: محتوای اساسنامه به‌منظور استفاده از دیدگاه‌ها و پیشنهادهای شما در اختیارتان قرار خواهد گرفت و بعد از تصویب نهایی، تبیین و تشریح آن در ادارات کل استان‌ها مورد تأکید است در حقیقت تغییر این اساسنامه باید به گفتمان تبدیل شود. 

همچنین فولادوند به‌ضرورت بازنگری در دستورالعمل کلاس گذاری اشاره کرد و گفت: در سال آینده با استفاده از پیشنهادها و نظرات معاونین سوادآموزی و صاحب‌نظران عرصه دانایی از ستاد تا صف، تقویم و فرایند اجرایی این دستورالعمل تغییر خواهد کرد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط‌عمومی وزارت آموزش و پرورش، رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در پایان با اشاره به اهمیت نیروی انسانی گفت: مبنای سیاست در دولت فعلی وفاق و همدلی است و ما موظفیم به‌دوراز تمام حواشی، محیط شغلی مناسبی را برای رسیدن به اهداف سازمانی ایجاد کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۸-۲۹ ۱۹:۵۳

استخدام در آموزش و پرورش در شغل معلمی فقط از طریق آزمون استاندارد .

avatar
۱۴۰۳-۰۸-۳۰ ۰۵:۰۱

نهضت سوادآموزی‌ جمهوری‌ اسلامی‌ مدارس‌ تا شیشم‌ برای‌ مرد. های‌ ۳۰ساله‌ تا۴۰ ساله‌ ندار‌ هرچی‌ است در مورد نهضت‌ برای‌ زنان‌ امکان‌ پزیر‌است‌ مرد هست ۴۰سال سن‌ دار از‌ آموزش‌ وپرورش‌ کتاب‌ بگیر‌ پیش‌ کی‌ کار‌ کند‌ وقتی‌ مردی‌ با این‌ سن‌ خجالت‌ دار

avatar
۱۴۰۳-۰۸-۳۰ ۰۸:۳۲

خبرنگار بخش آموزش و پرورش ایسنا امکانش هست یک روز بروید سازمان نهضت سواد آموزی در مورد بخشنامه کلاس گذاری و سختی های جذب سواد آموز از آقای فولادوند سوال بپرسد

avatar
۱۴۰۳-۰۸-۳۰ ۱۰:۰۸

واقعا گروه زحمت کش و بدون حقوق دارن خدمت میکنن ب این جامعه انشالا این گروه هم تعیین تکلیف بشن

avatar
۱۴۰۳-۰۸-۳۰ ۱۱:۵۵

تبدیل وضعیت اموزش دهندگان حق مسلم آنهاست کسی که ۶سال عمرخودرادراین راه گذاشته به امیداینکه معلم بشه نه بعد این مدت بلاتکلیف بمونه

avatar
۱۴۰۳-۰۸-۳۰ ۱۲:۰۲

استخدام فقط از طریق برگزاری آزمون استخدامی وگزینش از هر لحاظ چون اینده یک کشور رو معلم های آن جامعه تعیین می کنند

avatar
۱۴۰۳-۰۸-۳۰ ۱۴:۵۹

سلام ما آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی آزمون جهاد دانشگاهی قبول شدیم و مدرک همون لیسانس و بالاتر از لیسانس است وچندین سال در راه ریشه کنی بیسوادی برای کشور عزیزمون ایران زحمت وسختی کشیدیم بدون حقوق ماهیانه و بیمه فقط به امید استخدام شدن درآموزش و پرورش

avatar
۱۴۰۳-۰۸-۳۰ ۱۴:۳۳

کسی‌که‌ده‌سال‌ازعمرش‌روصرف‌یادهی‌افرادمسن‌می‌کندحقش‌هست‌که‌تبدیل‌وضعیت‌شود،معلمینی‌که‌نهضتی‌بودن‌روش‌تدریس‌شون‌هزاربرابربهتراست‌ازمعلمین‌فارغ‌التحصیل‌فرهنگیان،وسایرمعلمها