محمدطیب صحرایی در نشست شورای مبارزه با مواد مخدر استان، با اشاره به تداوم طرح جمعآوری معتادین متجاهر، اظهار کرد: یکی از دغدغههای مدیریت ارشد استان طی این مدت، جمعآوری معتادین متجاهر از سطح کوچهها و خیابانها و ایجاد یک فضای امن و سالم برای خانوادهها و کودکان بوده است.
وی افزود: یکی از برنامهها در این راستا افزایش ظرفیت فضای نگهداری افراد متجاهر است که طبق مصوبه امروز شورای مبارزه با مواد مخدر، دو سوله مازاد یکی از دستگاههای اجرایی پس از اخذ مجوزهای لازم از وزارت کشور، در اختیار نهادهای مربوطه قرار میگیرد تا به عنوان مراکز جدید مراقبت و درمان معتادان متجاهر مورد استفاده قرار گیرد.
صحرایی گفت: دانشگاه علوم پزشکی هم طبق قانون باید برای درمان معتادان بیمار باید اقدام کند، زیرا حضور این افراد در سطح جامعه بسیار خطرناک است.
وی در ادامه با بیان اینکه کشت خشخاش طبق قانون ممنوع است و طبق ضوابط با متخلفین این حوزه برخورد میشود، ادامه داد: برای مقابله ثمربخش و پایدار با پدیده شوم کشت مواد مخدر نیازمند فضاسازیهای تبلیغی مناسب و آموزش و روشنگری لازم هستیم که صدا و سیما در این زمینه از نقشی بسیار کلیدی برخوردار است و این مجموعه باید با تولید محتواهای لازم، در زمینه آثار مخرب و خانمان سوز اینگونه کشتها، هشدارهای لازم را ارائه کند.
وی به تجربه موفق طرح همیار پلیس در زمینه ترویج فرهنگ رانندگی اشاره کرد و گفت: دانشآموزان میتوانند با طراحی و تولید محتواهای مناسب و عرضه آن در میان خانوادههای روستایی، نقش بسیار مهمی در همراه کردن خانوادهها در مقابله با این پدیده شوم داشته باشند.
استاندار کرمانشاه ادامه داد: تمامی دهیاریهای استان به ویژه در مناطقی که نیاز بیشتری هست باید به صورت میدانی وارد عرصه شوند و با هماهنگی فرمانداری و جهاد کشاورزی نشستهای توجیهی با شوراهای روستا و معتمدین برگزار کنند و در کنار ترویج کشتهای سودآوری مانند زعفران، عواقب قانونی کشتهای ممنوعه را با جدیت گوشزد کنند.
انتهای پیام
نظرات