مهدی سوری از جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد فرهنگی یاد کرد و افزود: فلسفه وجودی این نهاد، افزایش ضریب نفوذ فعالیتهای فرهنگی در دانشگاهها به عنوان کانونهای تولید اندیشه و تربیت نخبگان است.
وی افزود: در همین راستا در سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه بویژه در سالهای اخیر تلاش های بسیاری در زمینه افزایش و ارتقا کیفیت فعالیت های فرهنگی در دانشگاهها صورت گرفته، به نحوی که در سال گذشته ۱۶۰ برنامه فرهنگی و تولید محتوا در سه حوزه دانشجویی، کارمندی و اساتید برگزار کردیم.
سوری در تشریح مهم ترین اقدامات فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه در سال گذشته از راه اندازی «سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه» به عنوان یکی از شاخصترین این اقدامات یاد کرد و افزود: با راه اندازی این سازمان، بستر لازم برای حضور دانشجویان در کانونها و انجمن های دانشجویی فراهم شده است.
وی افزود: همچنین این سازمان نقش موثری در افزایش ضریب نفوذ برنامه های فرهنگی در دانشگاهها داشته و گامی در جهت افزایش مشارکت دانشجویان درفعالیتهای فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و ... جامعه محسوب می شود.
سوری با اشاره به راه اندازی ۱۴ کانون و انجمن دانشجویی ذیل سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی، گفت: همین تشکلها دانشجویان را از حالت انفعال خارج کرده و به عنصری فعال در دانشگاهها تبدیل میکند.
معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به فعالیت مرکز افکارسنجی «ایسپا» ذیل این معاونت، گفت: سال گذشته بیش از ۱۳ طرح نظرسنجی در گستره ملی و استانی توسط این مرکز اجرایی شده است.
وی پیش بینی نتایج انتخابات ریاست جمهوری، اجرای اولین موج ارزیابی عملکرد دولت چهاردهم و رضایت سنجی زوار اربعین از خدمات را از جمله مهم ترین این طرح های نظرسنجی عنوان کرد.
سوری برگزاری ۳۸ کارگاه آموزشی با محورهای مختلف فرهنگی، برگزاری ۳۵ مراسم در مناسبتهای ملی و مذهبی و برگزاری ۱۳ مسابقه فرهنگی و ورزشی را از جمله دیگر برنامههای مهم فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی در سال گذشته عنوان کرد.
معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه همچنین از انتشار چهار جلد کتاب توسط مرکز «ترویج مطالعه و نشر کتاب» سازمان در سال گذشته خبر داد و افزود: علاوه بر این، شش جلسه خوانش کتاب هم در سازمان طی این مدت برگزار شده است.
وی دیدار با خانواده معظم شهدا را از جمله مهمترین برنامه های فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان عنوان کرد و افزود: خانواده شهدا به تعبیر امام راحل چشم و چراغ ملت هستند و دیدار و سرکشی از آنها را به عنوان یک وظیفه و اولویت برای خود تعریف کرده ایم و در سال گذشته همراه با ریاست و معاونین سازمان با ۱۰ خانواده شهدا دیدار داشتیم.
سوری در ادامه از برگزاری مناظرات دانشجویی هم به عنوان یکی دیگر از مهمترین برنامههای فرهنگی سازمان یاد کرد و افزود: این دوره مناظرات امسال با حضور ۲۳ تیم از دانشگاه های مختلف استان برگزار شد.
برگزاری اولین دوره سوگواره ملی «محرمِ مُحرم»، تدوین طرح جامع اربعین، برگزاری چهار پویش نذرخون، نذر گل، نذر دانایی و نذر نان هم از دیگر برنامه های فرهنگی سال گذشته سازمان جهاددانشگاهی استان بود که سوری به آنها اشاره کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، سوری افزود: مجموع این برنامهها و ارتقا جایگاه فعالیتهای فرهنگی در حوزههای سه گانه کارمندی، دانشجویی و اساتید موجب شد سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه سال گذشته در میان واحدها و سازمان های جهاددانشگاهی کشور در جمع پنج واحد برتر قرار گیرد.
انتهای پیام
نظرات