• سه‌شنبه / ۲۹ آبان ۱۴۰۳ / ۱۱:۵۷
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 1403082921481
  • خبرنگار : 71263

دولت آمریکا برای فروش اجباری کروم گوگل نقشه کشید

دولت آمریکا برای فروش اجباری کروم گوگل نقشه کشید

مقامات ضد انحصارطلبی وزارت دادگستری آمریکا تصمیم گرفته‌اند از قاضی بخواهند شرکت گوگل را مجبور کند مرورگر کروم خود را بفروشد.

به گزارش ایسنا، یک قاضی آمریکایی در اوت اعلام کرد گوگل به شکل غیرقانونی، در بازار جست و جو، انحصار ایجاد کرده است. بلومبرگ به نقل از منابع آگاه نوشت: این وزارتخانه از این قاضی خواهد خواست اقداماتی را در ارتباط با هوش مصنوعی و سیستم عامل تلفن هوشمند اندروید گوگل، از این شرکت بخواهد.

مقامات ضد انحصارطلبی به همراه ایالت‌هایی که پرونده شکایت مشترکی را دنبال می‌کنند، قصد دارند به آمیت مهتا، قاضی فدرال توصیه کنند الزامات مجوز داده را وضع کند.

اگر قاضی پیشنهاد آنها را بپذیرد، این الزامات می‌تواند بازار جست و جوی آنلاین و صنعت در حال شکوفایی هوش مصنوعی را متحول کند. این پرونده در دولت اول ترامپ تنظیم شد و در دولت بایدن ادامه یافت و تهاجمی‌ترین اقدام برای مهار قدرت روزافزون یک شرکت فناوری از زمان تلاش ناموفق دو دهه قبل دولت آمریکا برای انحلال شرکت مایکروسافت به شمار می‌آید.

داشتن محبوب‌ترین مرورگر وب دنیا، برای کسب و کار گوگل کلیدی محسوب می‌شود. این شرکت قادر است فعالیت کاربرانی که با وارد حساب خود شده‌اند را مشاهده کند و از این داده‌ها به شکل موثر برای تبلیغات هدفمند استفاده کند که ضامن تامین عمده درآمد این شرکت است. گوگل همچنین از کروم برای هدایت کاربران به سمت هوش مصنوعی جمنای استفاده می‌کند.

لی آن مال هولاند، معاون امور نظارتی گوگل، گفت: وزارت دادگستری به پیشبرد یک دستور کار رادیکال ادامه می‌دهد که بسیار فراتر از مسائل قانونی در این مورد است. او افزود: دولت با این روش‌ها، به مصرف‌کنندگان، طراحان برنامه و رهبری تکنولوژیک آمریکا دقیقا در لحظه‌ای که بیشتر به آن نیاز است، آسیب می‌زند.

ارزش سهام گوگل در اواخر معاملات روز دوشنبه، ۱.۸ درصد سقوط کرد و ۱۷۲.۱۶ دلار معامله شد. سهام گوگل از ابتدای سال جاری تاکنون، ۲۵ درصد رشد قیمت داشته است.

دسترسی به کروم

مقامات ضد انحصارطلبی می‌خواهند قاضی به گوگل دستور دهد کروم را که محبوبترین مرورگر وب در سراسر جهان است، بفروشد زیرا نقطه دسترسی کلیدی است که بسیاری از افراد از طریق آن، از موتور جست و جوی گوگل استفاده می‌کنند.

وکلای دولتی طی سه ماه گذشته، با ده‌ها شرکت در هنگام تهیه این توصیه دیدار کردند. به گفته منابع آگاه، ایالت‌ها هنوز در حال بررسی اضافه کردن برخی پیشنهادها هستند و برخی جزئیات ممکن است تغییر کند.

مقامات ضد انحصارطلبی، از گزینه شدیدتری که گوگل را مجبور به فروش اندروید می‌کرد، عقب نشینی کرده‌اند.

حکم قاضی مهتا که اعلام کرد گوگل قوانین ضد انحصاری را در جست و جوی آنلاین و تبلیغات متنی جست و جو زیر پا گذاشته است، پس از یک محاکمه ۱۰ هفته‌ای صادر شد. گوگل اعلام کرده برای این حکم، درخواست تجدیدنظر خواهد کرد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، قاضی، جلسه‌ای را برای آوریل تعیین کرده است تا تغییراتی که گوگل باید برای اصلاح این رفتار غیرقانونی انجام دهد، بررسی شود و قصد دارد حکم نهایی خود را تا اوت سال ۲۰۲۵ اعلام کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha