• یکشنبه / ۲۷ آبان ۱۴۰۳ / ۰۹:۳۱
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1403082719566
  • خبرنگار : 50212

مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌های استان مرکزی مطرح کرد

شیوه‌های برگزاری برنامه‌های مأنوس‌کننده دانشگاهیان با قرآن، نیازمند بازنگری

شیوه‌های برگزاری برنامه‌های مأنوس‌کننده دانشگاهیان با قرآن، نیازمند بازنگری

ایسنا/مرکزی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان مرکزی بر ضرورت بازنگری در روش‌ها و شیوه‌های برگزاری برنامه‌هایی که برای انس با قرآن در دانشگاه‌ها اجرا می‌شود، تاکید کرد.

حجت‌الاسلام جواد افشار نجفی در گفت‌وگو با ایسنا، درخصوص کیفی‌سازی برنامه‌های قرآنی در دانشگاه‌ها اظهار کرد: مخاطبین طرح‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها، گرایش‌های مختلفی دارند. برنامه‌هایی هم که برای قرآن‌دوستان طراحی شده برای سلیقه‌ و ذائقه‌های مختلف است و باید در برگزاری برنامه‌های متنوع از مسابقات کتابخوانی تا جلسات تدبری در قرآن، در هر سطحی به تناسب همان سطح کار را دنبال کرد.

وی با بیان اینکه به دلایل مختلف، ما هنوز تا رسیدن به نقطه کیفی مطلوب در حوزه بهره‌مندی از معارف قرآن، فاصله زیادی داریم، افزود: برخی مسئولین دانشگاه‌ها، دانشجویان و سایر قرآن‌دوستان تلاش جدی برای کیفی‌سازی دارند، اما متاسفانه عوامل مختلفی در رسیدن به هدف مطلوب، مانع ایجاد می‌کنند. در حال حاضر بیان تفسیر در زمان نماز، اختصاص دادن یک روز در هفته به مبحث قرآن در مساجد دانشگاه و جلسات تدبری قرآن، در راستای کیفی‌سازی ارائه معارف قرآنی در حال اجرا هستند.

وی در خصوص سطح فعالیت‌های قرآنی در دانشگاه‌های استان گفت: با این که تلاش‌های خوبی شکل می‌گیرد، اما متاسفانه نتوانسته‌ایم در شأن قرآن، اقدام کاملی داشته باشیم. برای رسیدن به اهداف بلند انس با قرآن، در عرصه‌های گوناگون مثل وقت گذاشتن و هزینه کردن و ارتباط قوی‌تر با دانشجویان و اساتید، نیازمند بازنگری در روش‌ها و برنامه‌های خود هستیم.

حجت‌الاسلام افشار نجفی در ادامه به بخشی از برنامه‌های قرآنی برگزار شده در دانشگاه‌های استان مرکزی اشاره کرد و گفت: افتتاحیه بیست‌ونهمین جشنواره قرآن و عترت و تقدیر و تجلیل از برگزیدگان کشوری دانشگاه در جشنواره بیست و هشتم توسط دانشگاه علوم پزشکی اراک، برگزاری آئین رونمایی از کتاب نقش صالحین توسط جهاد دانشگاهی، اجرای طرح تلاوت نور، تلاوت روزانه یک آیه از قرآن بهمراه ترجمه و نکات مفهومی و اهدای جوایز توسط دانشگاه علمی کاربردی، برگزاری جلسات تفسیر و تدبر در قرآن در دانشگاه آزاد، برگزاری جلسات هم‌اندیشی اساتید با محوریت تفسیر قرآن کریم توسط دانشگاه اراک و دانشگاه صنعتی و برگزاری محفل شب‌های قرآنی با محوریت تلاوت قرآن کریم و هم‌اندیشی با موضوع سیری در قرآن و تدبری در سوره های حمد و توحید در دانشگاه تفرش، بخشی از این برنامه‌ها بوده است.

وی افزود: اجرای طرح سنجش سواد قرآنی و طرح ملی حفظ قرآن، آموزش روخوانی وروان خوانی قرآن، برگزاری کلاس حفظ جزء ۳۰، آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن و تجلیل از حافظان و قاریان قرآن کریم و برگزاری کلاس تدبر در قرآن، برگزاری محفل انس با قرآن توسط دانشگاه‌های اراک، علوم پزشکی و ملی مهارت، برگزاری کارگاه تدبر در قرآن کریم و نشست بصیرتی با عنوان جایگاه قرآن در تحقق آرمانگرایی جوانان توسط دانشگاه پیام نور، بخش دیگری از فعالیت‌های اجرا شده بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha