به گزارش ایسنا، دکتر عبدالرضا عباسپور، معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست گفت: اصلیترین نیاز ایثارگران موضوع درمان آنها است و حفظ ارتقای سلامت و رضایت جامعه ایثارگری از اولویتهای معاونت بهداشت و درمان بنیاد است، در این خصوص تعامل با استانها داریم و دستاوردهای ما در حوزه بیمه تعامل با بیمه تکمیلی افزایش پیدا کرده است.
معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اهمیت پایش سلامت جامعه ایثارگری اظهارداشت: پایش سلامت جامعه ایثارگری را تخصصی و مجوز واردات تجهیزات پزشکی را هم دریافت کردیم. ۸۰ درصد درمان ما از طریق بیمههای پایه و تکمیلی است و بیش از 800 هزار نفر از جامعه ایثارگری عضو بیمه پایه هستند.
دکتر عباسپور اظهارداشت: یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر ایثارگر نیز تحت بیمه تکمیلی هستند و ناهماهنگی بین معاون بهداشت و درمان و بیمه دی وجود ندارد، زمانی بود که بنیاد تامین اعتبار نمیشد و سرانه درمان پرداخت نمیشد اما امروز با تعامل صورت گرفته به روز هستیم.
معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران به ارائه گزارشی از جدول ارزیابی از خدمات معاونت بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران پرداخت و نکاتی را در خصوص درمان مستقیم ایثارگران و پایش سلامت را مطرح کرد و گفت: مرکز ملی تماس ایثار با هماهنگی بیمه دی در ساعت غیر اداری ۲۴ ساعته با شماره ۱۶۷۱ پاسخگوی ایثارگران است.
دکتر عباسپور گفت: ۲۰ هزار نفر از ایثارگران باید ویزیت تحصصی شوند که 4 هزار و 500 نفر ویزیت تخصصی شدند، به استانها تاکید کردیم که ۱۶ هزار و ۵۰۰ نفر باقی مانده ویزیت تخصصی شوند، ما حدود ۶۰ هزار نفر جانباز اعصاب و روان داریم و ۷ هزار نفر این جانبازان نیاز بستری شدن دارند که باید به مشاوره مراجعه کنند.
معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به درمان جانبازان زخم بستر گفت: برخی از جانبازان زخم بستر ما ۴۰ بار عمل شدند که نیاز است به کلینیک تخصصی بروند. کلینیک زخم بستر تخصصی در بیمارستان خاتم الانبیا (ص) است. توسعه مراکز روزانه اعصاب و روان اردوهای تخصصی را خواهیم داشت و در بحث تجهیزات دستورالعملها را شفاف کردیم و برای استانها این دستورالعمل ارسال شده است.
انتهای پیام
معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران:
پایش سلامت جامعه ایثارگری تخصصی شده است
معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست «هماندیشی سراسری مدیران کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استانها» که پنجشنبه ۲۴ آبانماه در سالن اجتماعات بنیاد برگزار شد، با اشاره به اهمیت پایش سلامت جامعه ایثارگری گفت: پایش سلامت جامعه ایثارگری تخصصی شده است.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
۱۴۰۳-۰۸-۲۵ ۱۶:۰۲
سلام من بیمه تکمیلی ندیدم با هزینه شخصی خودم به درمان می روم پول ایاب ذهاب درمان پرداخت نمی کند کجا این هزینه می باشدکمیسیون چرا پول هزینه بنزین ماشین شخصی برای درمان نمی دهد
۱۴۰۳-۰۸-۲۷ ۱۴:۵۱
برای جانبازان بالای هفتاد درصد ،وگرنه ما زیر بیست و پنج درصد اصلأ ایرانی نیستیم
۱۴۰۳-۰۸-۲۷ ۱۷:۳۰
ماده۸۷ پروندها چند سال دیگه بایدتونوبت بمانند عمرمان تموم شد
۱۴۰۳-۰۸-۲۷ ۱۷:۳۶
هیچ کس به فکر سلامتی ایثارگران نیست
۱۴۰۳-۰۸-۳۰ ۱۳:۴۳
لطفا شعار ندهید عمل کنید
نظرات