• شنبه / ۱۹ آبان ۱۴۰۳ / ۱۰:۱۹
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 1403081913543
  • منبع : قوه قضاییه

مدیرعامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی:

محتوای دوره آموزشی دستیاری حقوقی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تدوین شد

محتوای دوره آموزشی دستیاری حقوقی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تدوین شد

مدیرعامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی از تدوین سرفصل‌ها و محتوای دوره آموزشی دستیاری حقوقی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در محورهای مقدمه، مفاهیم، کاربرد، حفاظت از داده‌ها، مهارت‌های ارتباطی و آموزش عملیاتی خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمدرضا سلطانی گفت: با کمک کارشناسان و متخصصان، سرفصل‌ها و محتوایی که برای دوره آموزشی دستیاری حقوقی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تدوین شده، بر مبنای آخرین استانداردهای روز دنیاست.

وی درخصوص این دوره آموزشی افزود: آشنایی با خدمات الکترونیک قضایی با تشریح عناوینی در محورهای مقدمه، مفاهیم، کاربرد، حفاظت از داده‌ها، مهارت‌های ارتباطی و آموزش عملیاتی از مهمترین کلید واژگان سرفصل‌های دوره آموزشی دستیاری حقوقی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی است.

سلطانی در مورد مقدمات آشنایی با خدمات الکترونیک قضایی تصریح کرد: معرفی نقش و مسئولیت‌های دستیار حقوقی در ارائه خدمات الکترونیک و اهمیت استفاده از فناوری اطلاعات در صنعت قضایی از مهمترین محورهای آشنایی کاربران با مقدمات دستیاری حقوقی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی است.

وی با تبیین مفاهیم این سرفصل‌ها افزود: مفاهیم پایه در حوزه قضایی شامل آشنایی با اصطلاحات و فرایندهای قضایی اساسی و تفاوت بین دادرسی معمولی و الکترونیک از مهمترین شاخص‌های مفهومیِ این دوره است.

وی با اشاره به چارچوب کاربرد این دوره، اضافه کرد: استفاده‌ی کاربردی از دوره دستیاری حقوقی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شامل بهره‌گیری از سامانه‌های قضایی الکترونیک با ضرورتِ آموزش استفاده از سامانه‌ها و پلتفرم‌های الکترونیک قضایی مختلف و روند ثبت و پیگیری پرونده‌های الکترونیک تدوین شده است.

مدیرعامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در بخش دیگری پیرامون سرفصل‌های دوره آموزشی دستیاری حقوقی تصریح کرد: حفاظت از اطلاعات و حریم خصوصی از مهمترین محورهای محتواییِ این دوره است که بر مبنای آموزش اصول و مبانی امنیت اطلاعات در خدمات الکترونیک قضایی و راهکارهای پیشگیری از نفوذ و حفظ حریم خصوصی مراجعه‌کنندگان طراحی شده است.

وی مهارت‌های ارتباطی و مذاکره را از دیگر عناوین مهمِ تدوین شده‌ی این دوره برشمرد و آموزش مهارت‌های ارتباطی و مذاکره با مراجعه‌کنندگانِ حقوقی و قضایی و تکنیک‌های ارتباطی مؤثر در صنعت قضایی را زیرمجموعه‌ی این سرفصل، عنوان کرد.

سلطانی در پایان، آموزش عملیاتی را رُکنِ مهم برای انتقالِ کلیه سرفصل‌های قبلی دانست و تأکید کرد: مطالعه موردی و موضوعیِ خدمات الکترونیک قضایی به همراه آموزش عملی محتوا و ارائه مشاوره الکترونیکی از ویژگی‌های آموزش عملیاتی است.

دوره آموزشی و آزمون دستیاری حقوقی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در بستر سامانه آموزش مجازی کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی (LMS.kdke.ir) با محوریت کانون و همکاری و نظارت مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه و معاونت‌های فناوری اطلاعات و برنامه‌ریزی دادگستری کل استان‌های ایلام، تهران، کرمانشاه و کردستان برگزار شده و به زودی گیلان، میزبان این آزمون خواهد بود و تقویم آموزشی برگزاری دوره برای سایر استان‌ها نیز اعلام خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha