• جمعه / ۱۸ آبان ۱۴۰۳ / ۱۸:۲۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403081813284
  • منبع : نمایندگی فارس

وزیر میراث فرهنگی:

کاوش‌ها در شهر باستانی گور تداوم یابد

کاوش‌ها در شهر باستانی گور تداوم یابد

ایسنا/فارس وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با تأکید بر اینکه فیروزآباد باید به قطب میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تبدیل شود، خواستار تداوم پژوهش‌ها و کاوش‌ها در شهر باستانی گور شد.

شورای اداری شهرستان فیروزآباد امروز، ۱۸ آبان در محل فرمانداری این شهرستان با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برگزار شد.

سیدرضا صالحی‌امیری در این نشست گفت: هدف ما برای این سفر توجه به رفع مشکلات و موضوعات میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فیروزآباد است.

وزیر میراث‌ فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ادامه داد: نماینده میمند و فیروزآباد همواره تلاش مجدانه برای حوزه خود داشته است که قابل تقدیر است.

 صالحی امیری اضافه کرد: فیروزآباد مایه مباهات و نقطه تمدنی ایران زمین است. باید شأن و جایگاه این جغرافیای کهن را بدانیم و این دیار نیازمند نگاه بلندمدت است.

وی تصریح کرد: فیروزآباد باید با نگاه بلندمدت مورد توجه قرار گیرد تا این منطقه به قطب میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری تبدیل شود.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ادامه داد: بر تداوم پژوهش‌ها و کاوش‌های شهر باستانی گور هم تاکید داریم، چراکه رازهای بیشتری از دوره ساسانی را نمایان می‌کند.

صالحی امیری با اشاره به اهمیت قدرت نرم بیان کرد: قدرت نرم بقای یک ملت را تضمین می‌کند و تصویر ایران زیبا را به جهانیان منعکس می‌کند.

وی همچنین برگزاری رویدادها مانند جشنواره گل و گلاب میمند را حائز اهمیت ویژه و عامل مطلوب توسعه گردشگری دانست.

وزیر میراث فرهنگی در ادامه از برنامه‌ریزی برای برگزاری هفته فیروزآباد در کاخ سعدآباد تهران خبر داد که در معرفی هرچه بیشتر این شهر باستانی موثر خواهد بود.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در ادامه سفر خود به فارس از کاخ اردشیر بابکان در فیروزآباد بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند مرمتی که در این کاخ در حال انجام است، قرار گرفت.

در مجاورت کاخ اردشیر به مناسبت جشنواره چندرسانه‌ای میراث فرهنگی سیاه چادر عشایری و نمایشگاه صنایع دستی برپا شده بود که صالحی‌امیری از آن بازدید به عمل آورد.

به گزارش ایسنا، کاخ اردشیر بابکان در سده سوم میلادی (در سال ۲۲۴ میلادی) و به‌دست اردشیر بابکان بنیانگذار سلسله ساسانی ساخته شده است. کاخ اردشیر ساسانی در شهرستان فیروزآباد در استان فارس واقع شده و یک بنای دو طبقه بوده که قدمت آن به بیش از ۱۸۰۰ سال پیش باز می‌گردد که در منظر ساسانی قرار دارد و به ثبت جهانی رسیده‌است‌.

برخی از کارشناسان معتقدند که کاخ اردشیر بابکان در گذشته‌های دور کاربردی به‌عنوان کاخ نداشته و در اصل آتشکده بوده است. دلیل این اعتقاد، قرارگیری بنای کاخ در کنار آب است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha