• سه‌شنبه / ۱۵ آبان ۱۴۰۳ / ۱۲:۵۹
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1403081511187
  • خبرنگار : 30196

محسن ترکی: مسبب ناکامی‌های فوتبال خراسان سیاسی شدن آن است

محسن ترکی: مسبب ناکامی‌های فوتبال خراسان سیاسی شدن آن است

نامزد ریاست هیات فوتبال استان خراسان رضوی گفت: باعث تمام این اتفاقات سیاسی شدن بیش از حد فوتبال خراسان بود و باید فوتبال این استان در دستان فوتبالی‌ها قرار بگیرد.

به گزارش ایسنا، محسن ترکی یکی از نامزدهای ریاست هیات استان خراسان رضوی در خصوص استعفای خود از این انتخابات اظهار کرد: حدود یکسال پیش کانون پیشکسوتان فوتبال از من خواستند در این مجمع شرکت کنم و یکی از نامزدها باشم و علی‌رغم میل باطنی در این انتخابات شرکت کردم. من سه چهارم عمرم را در فوتبال بودم و همیشه گفتم زمانی که از داوری خداحافظی کنم، برای همیشه کنار می‌روم و به زندگی شخصی‌ام رسیدگی می‌کنم. من هیچ بحث نظارتی در ایران نداشتم اما AFC و فیفا از من خواستند که تجربیاتم را در اختیار جوانان قرار دهم و من اولین کسی بودم که در فیفا نظارت می‌کردم. حضورم در این انتخابات خواست کانون پیشکسوتان خراسان رضوی بود و من هم قبول کردم.

او ادامه داد: روزی که اعلام کردند مجمع قرار است ۱۵ آبان برگزار شود، همان روز من عازم بازی‌های آسیایی بودم. امروز در این مجمع شرکت کردم و برنامه خود را ارائه دادم و شرایط به گونه‌ای است که باید نوگرایی ایجاد شود. کاندیداهای مجمع به دو بخش تقسیم شده‌اند که یکی هر آنچه که بوده و دومی تفکر جدید و هم‌فکری میان فوتبالی‌های استان است. ما قصد داریم فرد ورزشی در هیات استان خراسان قرار بگیرد و شرایط به گونه‌ای است که باید برای نجات فوتبال این استان هم‌فکری داشته باشیم و در نهایت به نفع دکتر قدیری کنار رفتم. جلسات زیادی با دکتر قدیری داشتیم و انتخاب من یا او فرقی نمی‌کند. امیدوارم اتفاقات خوبی بیفتد.

ترکی در پاسخ به این سوال که چه کسی باعث ناکامی‌های فوتبال استان خراسان بوده است، گفت: مسبب تمام این مشکلات سیاسی شدن بیش از حد ورزش استان خراسان است و نفرات غیرفوتبالی در راس کار بودند. من همه‌جا اعلام کردم که باید این صندلی در اختیار یک فوتبالی قرار بگیرد. کسی که در آتش زمین بوده می‌داند که در فوتبال چه می‌گذرد. مدیرانی داشتیم که یک بار هم آنها را به عنوان رئیس هیات در جایگاه VIP  ندیدم و مدام کنار زمین بودند. ما درک می کنیم که یک مربی چه می‌کشد و این درست نیست که یک رئیس برود در بهترین جایگاه ورزشگاه پایش را روی هم بگذارد و فکر کند همه چیز خوب پیش می‌رود. 

او ادامه داد: رئیس هیات می‌تواند در حساس‌ترین زمان با کوچک‌ترین اتفاق بازی را نجات دهد و امیدوارم فوتبال ایران در دست فوتبالی ها باشد.

داور پیشین فوتبال در خصوص حضور برخی داوران در پست مدیریتی باشگاه‌های لیگ برتر عنوان کرد: من روزی که داوری را کنار گذاشتم برخی از تیم‌های صنعتی به من پیشنهاد دادند. احساس کردم چون داور هستم قصد سوء استفاده دارند و قبول نکردم. من هرزمانی که نیاز بود کمک‌هایم را انجام دادم.

او در خصوص بازداشت شدن خداداد افشاریان رئیس کمیته داوران گفت: زمانی که عزیزی خادم رئیس فدراسیون فوتبال شد، منصور قنبرزاده دبیر کل فدراسیون فوتبال اولین بار با من تماس گرفت و من کمیته داوران را نپذیرفتم. زمانی که خداداد افشاریان رئیس کمیته داوران شد، من قطع همکاری کردم و چهار سال با فدراسیون هیچ همکاری نداشتم. من اعلام کردم تا زمانی او رئیس کمیته داوران است، در کمیته داوران حضور پیدا نخواهم کرد و زمان نشان داد من بهترین تصمیم را گرفته بودم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha