به گزارش ایسنا، رضا پویا، مدیر مرکز تحقیقات مدیریت و نوآوری، زمانسنجی را یکی از مهمترین بخشهای برنامهریزی تولید معرفی کردند که به مدیران کمک میکند تا بتوانند زمانهای استاندارد برای انجام فعالیتهای مختلف تولید یک محصول را تعیین نمایند.
وی با تاکید بر این نکته که زمانسنجی امکان برنامهریزی برای استفاده بهینه از منابع تولید، خصوصا منابع انسانی را تسهیل مینماید. همچنین با استفاده از ابزار شبیهسازی و با دریافت اطلاعات زمانسنجی میتوان سناریوهای مختلف خطوط تولید را بررسی و سناریوی بهینه را پیشنهاد داد. به عبارت دیگر ایجاد مدل شبیهسازی هم به منزله ابزار تحلیلی برای پیشبینی تاثیر تغییرات سیستمهای موجود و هم به عنوان ابزار تحلیلی برای پیشبینی عملکرد سیستم جدید مورد استفاده قرار میگیرد. برخی از خروجیهای شبیهسازی عبارتست از:
نمایش وضعیت تولید ایستگاههای کاری در خطوط مونتاژ
پایش وضعیت موجودی قطعات در ایستگاههای کاری
تحلیل زمان تولید هر ایستگاه کاری در تکرار بالا
ایجاد سناریوهای کاربردی در مدل و تحلیل هر سناریو
گفتنی است؛ این پروژه در یکی از شرکتهای تولید قطعات خودرو( مجموعه عظام)، در بازه زمانی دیماه ۱۴۰۲ الی اردیبهشت ۱۴۰۳ توسط متخصصین گروه مهندسی صنایع سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف به انجام رسیده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، شرکتها و سازمانها جهت هماهنگی و بهرهمندی از این خدمات تخصصی میتوانند به منظور ارتباط با کارشناسان جهاددانشگاهی با شماره های ۶۷۶۴۱۴۲۷ و ۶۷۶۴۱۲۹۲ تماس حاصل نموده و یا به آدرس پایگاه اینترنتی سازمان به آدرس www.jdsharif.ac.ir مراجعه نمایند.
انتهای پیام
نظرات