• دوشنبه / ۳۰ مهر ۱۴۰۳ / ۱۳:۲۵
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403073023127
  • خبرنگار : 50180

آغاز صید ماهیان گرمابی در قصرشیرین

آغاز صید ماهیان گرمابی در قصرشیرین

ایسنا/کرمانشاه رئیس اداره شیلات شهرستان قصرشیرین از آغاز صید ماهیان گرمابی در این شهرستان خبر داد.

شاهین کُردرستمی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال تولید ماهیان گرمابی در شهرستان به ۶۲۰۰ تن برسد.

کردرستمی افزود: سال گذشته ۵۴۰۰ تن انواع ماهیان گرمابی در شهرستان قصرشیرین تولید و روانه بازار مصرف شد. 

رئیس اداره شیلات شهرستان قصرشیرین با بیان اینکه نیمی از ماهیان گرمابی تولیدی در شهرستان قصرشیرین در بازار داخل استان کرمانشاه عرضه می‌شود، گفت: مابقی تولیدات این شهرستان روانه کشور عراق می‌شود.

وی یادآور شد: چهار نوع ماهی گرمابی شامل کپور معمولی، کپور علف خوار(آمور)، فیتوفاگ و بیگ هد(سرگنده) در مجتمع شهدای شهرستان قصرشیرین تولید می‌شود.

 کردرستمی گفت: استان کرمانشاه به واسطه تولید ماهیان گرمابی در شهرستان گرمسیر قصرشیرین رتبه اول تولید ماهیان گرمابی را بین استان‌های غیرساحلی کشور دارد.

به گفته کردرستمی برداشت ماهیان گرمابی در استان کرمانشاه تا اواسط بهمن ادامه می‌یابد.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha