علی معتمدزادگان اظهار کرد: در این شرایط، نیاز به فرصتهایی است که بخشهای مختلف زیستبوم نوآوری از جمله پارک های علم و فناوری، نواحی نوآوری، شتاب دهندهها، صندوقهای پژوهش و فناوری، نهادهای مالی خطرپذیر مستقل دولتی و خصوصی و نیز شرکتهای فناور و دانش بنیان کنار یکدیگر قرار گرفته و شبکه بزرگتری را تشکیل دهند و برگزاری کنفرانس به این موضوع کمک میکند.
وی ادامه داد: به این ترتیب در یک شبکه تعاملی موضوعات مختلفی مورد بحث قرار میگیرد و مشارکت، انتقال تجربیات و ارتباط بین بخشهای مختلف تقویت میشود و نیز شبکهسازی و انتقال تجربه از مهمترین موضوعاتی است که در کنفرانس دنبال میشود.
رئیس هیئت مدیره انجمن علمی پارکهای فناوری و سازمانهای نوآوری ایران همچنین به روز شدن اطلاعات و ارتقای سطح دانش و آگاهی افراد و شرکتها در حوزههای فناوری و نوآوری و آشنایی با چالشها و فرصتهای بخشهای مختلف که به بلوغ بهتر زیست بوم نوآوری در ایران کمک می کند را از دیگر اهداف برگزاری کنفرانس انجمن علمی پارکهای فناوری و سازمانهای نوآوری ایران عنوان کرد.
وی بخشی از مخاطبان کنفرانس را شرکتهای صنعتی فعال در استان البرز برشمرد و حضور بخش خصوصی را به عنوان فراهم کننده بسیاری زیرساختها و بهرهبرداران فضاهای موجود برای شناخت بهتر زیست بوم و نهادهای حمایتی، چالشها و فرصتهای موجود و برقراری تعاملات بین اجزای مختلف از جمله شرکتهای بزرگ و کوچک موجود در سیستم نوآوری و فناوری کشور بسیار کمک کننده دانست.
ظرفیتهای منحصر به فرد پارک علم و فناوری البرز
رئیس هیئت مدیره انجمن علمی پارکهای فناوری و سازمانهای نوآوری ایران با اشاره به اینکه بخش زیادی از تولید ناخالص ملی کشور در تهران و اطراف آن از جمله استان البرز شکل میگیرد و گفت: این استان از صنایع بزرگ، زیرساختهای قوی و منابع انسانی خوبی برخوردار است و جایگاه پارک علم و فناوری البرز از این حیث بسیار مهم است. از طرفی وجود صنایع بزرگ، شهرکهای صنعتی در نزدیکی محل استقرار پارک علم و فناوری البرز، همچنین حضور مراکز پژوهشی جهاد دانشگاهی در کنار آن باعث شده تا این پارک نقش مهمی را بین مراکز پژوهشی، علمی و مراکز صنعتی ایفا کند.
معتمدزادگان ضمن ابراز خرسندی از میزبانی چهارمین کنفرانس ملی انجمن پارکهای فناوری و سازمان های نوآوری ایران توسط پارک علم و فناوری استان البرز، ابراز امیدواری کرد که برگزاری این کنفرانس بتواند به شناساندن ظرفیتهای پارک فناوری البرز به شرکت کنندگان در کنفرانس کمک کند.
وی یکی از برنامههای خوب در کنار این کنفرانس را تورهای فناوری و بازدیدهایی عنوان کرد که برای شرکت کنندهها پیشبینی شده و میتواند یکی از بخشهای مهم برای آشنایی با پارک البرز باشد.
ارتقاء اکوسیستم نوآوری به رشد اقتصاد دانشبنیان منجر میشود
رئیس هیئت مدیره انجمن علمی پارکهای فناوری و سازمان های نوآوری ایران مهمترین موضوعات در دهه اخیر را افزایش کمی و کیفی نهادها و بازیگران زیست بوم نوآوری و اقتصاد دانش بنیان کشور ونحوه تعامل این اجزا با یکدیگر عنوان کرد و گفت: برگزاری کنفرانس در حال تبدیل به یکی از برنامههای شناخته شده و لاینفک زیست بوم نوآوری و فناوری ایران است و میتواند به افزایش تعاملات کمک کند و این مهمترین نقشی است که کنفرانس میتواند به عنوان قطعهای از پازل بزرگتر ایفا کرده و منجر به بلوغ اکوسیستمی که به توسعه اقتصاد دانش بنیان می پردازد، شود.
خلاقیت در برگزاری کنفرانس
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی ستاد اجرایی چهارمین کنفرانس ملی انجمن علمی پارکهای فناوری و سازمانهای نوآوری ایران، معتمدزادگان با بیان اینکه امسال میزبان سعی کرده خلاقیت هایی در برگزاری کنفرانس داشته باشد که میتواند خاطره این رویداد را به ذهن بسپارد، اظهار کرد: در شورای راهبری به عنوان بازوی مشورتی و تصمیم گیری مسائل اصلی و عمده مرتبط با محتوا، کیفیت و ناظر بر موضوعات اجرایی کنفرانس، تصمیم بر این شد که پنل ها از صرفا ارائه مقاله خارج و به گونه ای طراحی شود که علاوه بر ارائه حول محور موضوع مقاله توسط متخصصین، بحث و تبادل نظر صورت بگیرد به این ترتیب با مخاطبین نیز تعامل صورت میگیرد.
انتهای پیام
نظرات