• سه‌شنبه / ۱۰ مهر ۱۴۰۳ / ۱۹:۵۸
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1403071008436
  • منبع : روابط عمومی برنامه

این باکس خبری را بخوانید

این باکس خبری را بخوانید

معرفی مدیران جشنواره تئاتر کودک و نوجوان؛ خبرهای از سینما حقیقت و...از جمله خبرهای دریافتی سینما و تئاتر است.

مدیران چهار بخش جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان معرفی شدند

مدیران چهار بخش بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان از سوی امیرمشهدی عباس دبیر این دوره منصوب شدند. 

این باکس خبری را بخوانید


به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان، امیر مشهدی عباس دبیر بیست و نهمین جشنواره بین المللی کودک و نوجوان – همدان با صدور احکامی جداگانه مدیران چهار بخش این دوره را منصوب کرد. 
براین اساس علیرضا آقایی به عنوان مدیر اجرایی، مژگان وکیلی آذر به عنوان مدیر بخش بین الملل، میثم جمالی به عنوان مدیر بخش ارزشیابی و نظارت، علیرضا سعیدی به عنوان مدیر بخش روابط عمومی بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان – همدان منصوب شدند. 
بیست و نهمین «جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان – همدان» به دبیری امیر مشهدی عباس توسط اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حمایت شهرداری همدان و مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، انجمن هنرهای نمایشی ایران آبان ماه سال 1403 با شعار «تئاتر گفت و گوی بدون مرز» و با هدف «تقویت هم دلی و همراهی ، رشد و آگاهی واعتماد به نفس فرزندان ایران از مسیر هنر نمایش» در شهرتاریخی همدان برگزار خواهد شد. 
«تحقق مشارکت اجتماعی کودکان و نوجوانان»، «ارتقای سطح فرهنگ عمومی»، «تقویت بنیان های اصیل خانواده و ارتباط نسل ها»، «آموزش شهروندی و افزایش مسئولیت پذیری با ایجاد زمینه مشارکت فعال کودکان و نوجوان ایران زمین در تولید آثارنمایشی» به عنوان بخشی از حقوق قشر پویا و اثر گذار جامعه بخش دیگری از اهداف ستاد برگزاری بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان است.

در «سینماحقیقت» هنر از سیاست جداست/ راهی به صلح و دوستی
اریک اشپیتزر مارلین صدابردار، موزیسین و مستندساز اتریشی که در دوازدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» دو کارگاه برگزار کرد، در پیامی به تیم برگزاری هجدهمین جشنواره «سینماحقیقت»، این رویداد را راهی برای دست‌یابی به صلح و دوستی دانست.

به گزارش روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، در پیام اریک اشپیتزر مارلین نوشته شده است: «وقتی برای اولین بار به جشنواره فیلم مستند «سینماحقیقت» دعوت شدم، عمیقاً تحت تأثیر اشتیاق محض شرکت کنندگان بین‌المللی و مهمان نوازی ایرانیان حاضر قرار گرفتم.

تنها با یک بازدید کوتاه از موزه سینما که در تهران واقع است، عشق به فیلم و هر آنچه به آن مربوط است، را تجربه می‌کنید. هنری که در جشنواره «سینماحقیقت» ارائه می‌شد به طور مشخص و دقیق از سیاست جدا بود. تنها چیزی که می‌توانم بگویم این است که «سینماحقیقت» جشنواره‌ای واقعی، به خوبی سامان دهی شده و خارق العاده بود. در ایران با من به مهربانی و صمیمیت رفتار شد و به طور کامل احساس امنیت می‌کردم، جشنواره «سینماحقیقت» برای من در اوج هنر و راهی به سوی صلح و دوستی است.»

اریک اشپیتزر مارلین صدابردار مشهور اتریشی که سالها با ورنر هرتزوک همکاری داشته است، در دوازدهمین جشنواره «سینماحقیقت» کارگاه صدابرداری برگزار کرد.

هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» با دبیری محمد حمیدی مقدم آذرماه 1403 برگزار می‌شود.

فیلم بلند و کوتاه داستانی از ۴۸ کشور، متقاضی حضور در سی و ششمین دوره جشنواره بین المللی فیلمهای کودکان و نوجوانان ایران هستند.

به گزارش امور ارتباطات رسانه ای و اطلاع رسانی سی و ششمین جشنواره بین المللی فیلمهای کودکان و نوجوانان کشورهای صربستان، تاجیکستان، بلغارستان، ازبکستان، مجارستان، ایتالیا، هندوستان، فلسطین، فرانسه، چین، اردن، روسیه، قطر، نروژ، ارمنستان، اسپانیا، مکزیک، آمریکا، مغولستان، پرتغال، هلند، آلمان، تونس، عراق، اوکراین، سوئد، فنلاند، سریلانکا، بلژیک، سوییس، ژاپن، آرژانتین، کره جنوبی، ترکمنستان، ترکیه، مولداوی، قزاقستان،لاتویا، بولیوی، شیلی، لوکزامبورگ، دانمارک، کانادا، لبنان، سوریه، اتریش، لهستان و تایلند با ارائه آثار خود متقاضی حضوردر بخش مسابقه فیلمهای کوتاه و بلند داستانی جشنواره هستند.

اسامی فیلمهای منتخب بخش بین الملل در اخبار بعدی اعلام خواهد شد.

سی و ششمین جشنواره بین المللی فیلمهای کودکان و نوجوانان با دبیری مجید زین العابدین برگزار می شود.


مَستِرکلاس نمایش عروسکی استاد غریب‌پور برگزار می‌شود
کارگاه آموزشی استاد بهروز غریب‌پور با عنوان "مَستِرکلاس بررسی همه جانبه نمایش عروسکی"  مهرماه امسال و در بخش جانبی بیستمین جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی تهران-مبارک برگزار می‌شود.
به گزارش دبیرخانه بیستمین جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی تهران-مبارک ، یکی از بخش‌های جانبی در بیستمین جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی تهران-مبارک برگزاری کارگاه‌های آموزشی توسط اساتید معتبر نمایش عروسکی ایران و جهان می باشد، که امید است در رسیدن به هدف این جشنواره، یعنی ارتقای کیفی نمایش عروسکی کمک کننده باشد.

این باکس خبری را بخوانید


نخستین کارگاه آموزشی جشنواره بیستم که توسط استاد بهروز غریب‌پور با نام «مَستِرکلاس بررسی همه جانبه نمایش عروسکی» برگزار می شود، آموزش‌های متنوعی را در بر می‌گیرد که شامل نگاهی به ارزش‌های تئاتر عروسکی در جهان، انواع شیوه‌های نمایش عروسکی، انواع بازی‌دهندگی (دستکشی، میله‌ای، سایه، ماریونت، بونراکو و ...)، متن در نمایش عروسکی، کارگردانی، انتخاب شیوه اجرا، اهمیت نور در اجرا، مدیریت گروه و مدیریت تولید اثر، و شیوه جذب مخاطب می‌شود.
این کارگاه آموزشی در 5 جلسه به صورت حضوری و در روزهای 17 الی 21 مهر ماه از ساعت 11 الی 14 در سالن تئاتر فردوسی تهران ارائه خواهد شد و علاقمندان برای ثبت نام می‌توانند در ساعات‌ اداری با تلفن های دبیرخانه بیستمین جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی تهران-مبارک تماس حاصل نمایند.
بیستمین جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی تهران-مبارک 26 آذر تا 3 دی 1403 در تهران برگزار خواهد شد. این دوره‌ از جشنواره‌ بین‌المللی نمایش‌ عروسکی تهران-مبارک در بخش‌های نمایش‌های صحنه‌ای (مخاطب نوجوان و بزرگسال)، نمایش‌های صحنه‌ای (مخاطب خردسال و کودک)، نمایش‌های فضای باز، تئاتر ملل، فراگیر، نمایشنامه‌نویسی، بخش ۱۰۰ ثانیه‌ای (فضای مجازی)، اختراعات و دستاوردهای تکنیکی برگزار می‌شود. در جشنواره بیستم همچنین نشست‌های تخصصی و کارگاه‌های آموزشی و انتقال تجربه، جلسات گفت‌وگو با محوریت نقد و بررسی و... برای علاقمندان به نمایش عروسکی برگزار خواهد شد، این جشنواره با شعار " رویای سفید دوستی" اجرا می‌شود.


 
بلیت‌فروشی نمایش «بازی بی‌کلام2» آغاز شد
 
همزمان با آغاز بلیت‌فروشی از پوستر نمایش «بازی بی‌کلام2» با طرحی از رودابه کاشانی رونمایی شد.
 
همزمان با آغاز بلیت فروشی نمایش «بازی بی کلام 2» نوشته ساموئل بکت با کارگردانی الهام ایروانی از پوستر این نمایش رونمایی شد.

این باکس خبری را بخوانید


 
در نمایشنامه  «بازی بی‌کلام ۲» هیچ گفت‌وگویی وجود ندارد، ولی حتی بدون گفت‌وگو تمام اعمالی که روی صحنه انجام می‌شود، نشان از عدم مراوده انسان با هم‌نوع‌اش دارد.
 
در این نمایش به ظاهر عجیب و غریب؛ دنیای واقعی غالبا به صورتی تهدیدکننده، ویرانگر و ناشناخته تصور می‌شود.

زمان و مکان و موقعیت این نمایش اغلب به نحو مبهمی خاطر ما را مغشوش می‌کند؛ زیرا دنیا در آن نامنسجم، هراس‌آور و در عین حال شاعرانه و آشنا است. آدم‌هایی که در بی‌معنایی غرق شده‌اند، فقط می‌توانند گروتسک باشند. رنج آن‌ها به‌گونه‌ای مضحک می‌تواند تراژیک باشد، رنجی آشنا که ببینده شاهد آن است و گاه لبخندی به لب می‌آورد.
بکت با ساختاری ساده تکه‌ای از تئاتر را با عناصر اصلی خودِ تئاتر می‌سازد و هیچ اصراری برای خلق شخصیت‌های رئالیستی روی صحنه ندارد و از آن اجتناب می‌کند.

حضور در چنین فضاهای عجیبی که گاه آشنا، گاه فاقد معنا و گاه غیرواقعی هستند، شخصیت‌هایی نیز از جنس همین فضاها را می‌طلبند. شخصیت‌هایی گاه خنده‌دار، گاه نفرت‌انگیز و گاه ترحم‌برانگیز.

الهام ایروانی و سونیا اسماعیلی بازیگران این نمایش هستند که از جمعه ۱۳ مهر ساعت ۱۸:۳۰ در مرکز تئاتر مولوی، سالن کوچک روی صحنه خواهد رفت.


طراحی پوستر و بروشور را رودابه کاشانی انجام داده و عکاسی این نمایش برعهده مهدی چاکری است.

همچنین گروه دستیاران کارگردان را نگین استادزاده، شهاب صفاری‌نیا و محمد ضخیمی تشکیل می دهند.

طراحی نور: اتابک اسدی، ساخت و طراحی محتوا و اقلام تبلیغاتی: رودابه کاشانی، محمدجعفر صفاری‌نیا، بنیامین احمدی، سینا رشیدی و کاوه منصوری، مدیریت روابط عمومی، تبلیغات و رسانه: نگار امیری از دیگر عوامل این پروژه هستند. 

علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه بلیت این اثر به سایت تیوال مراجعه کنند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha