• شنبه / ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ / ۱۰:۱۳
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 1403063119824
  • خبرنگار : 30189

شهریاری:

امروزه کسی جرأت سخن در مورد عادی‌سازی روابط با اسرائیل را ندارد

امروزه کسی جرأت سخن در مورد عادی‌سازی روابط با اسرائیل را ندارد

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: واقعیت امروز این است که ملت فلسطین در جنگ شناختی پیروز شده‌اند. این پیروزی در جنگ شناختی طبیعتا احساسات عمومی را تحریک می‌کند و به جمع نخبگانی فشار می‌آورد و مجموعه آنها سیاستمداران و دولتمردان کشورهای مختلف به ویژه کشورهای اسلامی را تحریک می‌کند و دستاورد این فشار این است که کسی جرأت ندارد درباره عادی‌سازی رابطه با اسرائیل سخن بگوید.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین حمید شهریاری - دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی- شامگاه جمعه (۳۰ شهریورماه) در گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه یک سیما در خصوص اهداف ۳۸ دوره کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی گفت: یکی از اهداف این ۳۸ دوره گفتمان‌سازی در سطح علمایی بوده و افرادی که صاحب فتوا در جهان هستند و می توانند روی مردم تأثیر بگذارند به این کنفرانس دعوت شده‌اند. اما در دوره‌های اخیر به نظر رسید لازم است سطوح دیگری از مخاطبان از جمله دانشگاهیان نیز در کنفرانس‌های دیگری حضور یابند و همچنین کنفرانس‌های منطقه‌ای با محوریت فلسطین را برگزار کنیم.
 
وی با اشاره به اینکه دشمنان جهان اسلام تلاش زیادی برای ایجاد تفرقه میان مسلمانان انجام می‌دهند، از جمله این تلاش‍ها را راه اندازی جنگ، ترور شخصیت‌های وحدت گرا، ایجاد نزاع بین قومیت ها، واگرایی رسانه ای، توهین به مقدسات و تحریک پیروان مذاهب اسلامی عنوان کرد و گفت که دشمنان به این وسیله می‌خواهند جاپایی برای خود پیدا کنند تا به اهداف شوم خود دست یابند.
 
شهریاری تأکید کرد: ما در مقابل این توطئه ها گفتمان وحدت و مقاومت اسلامی را ایجاد کردیم که این مقاومت امروز در سوریه، لبنان، عراق، یمن و داخل فلسطین با دشمنان مبارزه می کند و امیدواریم با محور مقاومت بتوانیم این غده سرطانی را از بین ببریم.
 
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در غزه و کشتار مردم بی گناه این منطقه گفت: این جنایات نه تنها احساسات جهان اسلام را تحریک می‌کند بلکه هرکس که به کرامت انسانی عقیده دارد آن را درک می‌کند و مردم جهان نیز در دفاع از این ملت مظلوم به صحنه می‌آیند.
 
وی ادامه داد: رژیم صهیونیستی نه تنها در حوزه نظامی شکست خورده بلکه در حوزه جنگ نرم و ترکیبی نیز به جایی نرسیده است. به همین دلیل مردم داخل سرزمین‌های اشغالی دچار چالش شده و معترضند. همچنین بر جهانیان آشکار شده که این رژیم کودک کش است. سرمایه گذاران بزرگ جهان نیز سرمایه خود را قطع کرده‌اند و مهاجرت معکوس در این رژیم شکل گرفته است لذا این رژیم به سقوط نزدیک‌تر شده است و این از دستاوردهای بزرگ طوفان الاقصی است.
 
شهریاری خاطرنشان کرد: واقعیت امروز این است که کف اجتماعی تحریک شده و ملت فلسطین در جنگ شناختی پیروز شده‌اند. این پیروزی در جنگ شناختی طبیعتا احساسات عمومی را تحریک می کند و مطالبه‌ای در کف اجتماعی ایجاد می کند و آن نیز به جمع نخبگانی فشار می‌آورد و مجموعه آنها سیاستمداران و دولتمردان کشورهای مختلف به ویژه کشورهای اسلامی را تحریک می‌کند. اولین دستاورد این فشار این است که کسی جرأت ندارد درباره عادی‌سازی رابطه با اسرائیل سخن بگوید.

امروزه کسی جرأت سخن در مورد عادی‌سازی روابط با اسرائیل را ندارد


 
وی تأکید کرد: وقتی انسان رسانه ها مظلومیت مردم فلسطین را با ابزارهای اجتماعی به مردم کل جهان منتقل کردند و احساسات کل جهان تحریک شد نخبگان هم به میدان آمدند و این پیام را مخابره کردند. ما نیز سعی کردیم در این کنفرانس‌ها نخبگان را تحریک کنیم تا مطالبه ای از سوی دولتمردان اسلامی ایجاد شود.
 
شهریاری با بیان اینکه دولتمردان اسلامی ۲ گزینه دارند، اظهار کرد: یا اینکه حاکمان تابع فشار اجتماعی می‌شوند و سعی می‌کنند در جهت رضایتمندی مردم قدم بردارند و یا اینکه مسیر قبلی خود را می روند که منجر به بیداری اسلامی می‌شود. لذا اگر عاقل باشند حتما گزینه اول را انتخاب می‌کنند.

وی درباره حمله تروریستی اخیر رژیم صهیونیستی به مردم لبنان تأکید کرد: مردم لبنان رژیم غاصب صهیونیستی را که سالها جنوب کشورشان را اشغال کرده، دشمن خود می دانند و نسبت به آن بی تفاوت نیستند لذا اگر شعله جنگ افروخته شود ارتش لبنان حتما در کنار حزب‌الله و مقاومت قرار خواهد گرفت و مردم لبنان حتما پشتیبان محور مقاومت خواهند بود زیرا عزت خود را از مقاومت بدست آورده‌اند.
 
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در ادامه بیان کرد: ما در پروژه وحدت به هیچ عنوان به دنبال تبدیل مذاهب دیگر به یک مذهب خاص نیستیم بلکه باید بیندیشیم که چگونه رنج‌های ملت‌ها را کاهش دهیم. لذا ما به دنبال بهبود روابط اجتماعی، سیاسی و همکاری بین کشورهای اسلامی هستیم تا چیزهایی که موجب افتراق و کدورت می‌شود از بین برود و هرکس سبک زندگی خود را دنبال کند.
 
شهریاری در پایان در خصوص برنامه‌های روز سوم سی و هشتمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی نیز گفت: در روز سوم کنفرانس سه برنامه مهم داریم: ابتدا ملاقات ۱۳۰ تن از علمای اهل سنت کشور و ۷۰ تن از علمای جهان اسلام با رهبر معظم انقلاب را داریم و سپس نشست شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با حضور ۳۰ تن از علمای برجسته جهان اسلام برگزار خواهد شد و عصر این روز بیانیه پایانی سی وهشتمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی منتشر خواهد شد.

مولوی نذیر احمد سلامی -نماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری نیز در این گفت‌وگو با اشاره به اینکه مسئله فلسطین تنها برای عرب‌ها نیست، اظهار کرد: مسئله فلسطین مسئله همه مسلمانان است و همه مسلمانان به مسجد الاقصی علاقمند هستند و دفاع از آن را وظیفه دینی خود می‌دانند.
 
وی با اشاره به تأثیر کنفرانس وحدت بر آگاهی ملت‌ها گفت: مردم کشورهایی که از اهمیت وحدت آگاهی نداشته‌اند با شرکت در این کنفرانس‌ها و رسانه‌ای کردن آن آگاهی بیشتری پیدا کرده و متوجه شده‌اند که عامل پیروزی مسلمانان در برابر استکبار جهانی وحدت امت اسلامی است.
 
مولوی سلامی درباره واکنش کشورهای اسلامی به جنایات رژیم صهیونیستی گفت: برخی کشورهای اسلامی دست پرورده غرب هستند و ذهنیت غربی دارند. لذا نباید از آنها توقع داشت که از مسئله فلسطین حمایت کنند. اما ملت‌ها نه تنها در کشورهای اسلامی بلکه ملت‌های غربی تظاهرات‌هایی در حمایت از فلسطین برگزار کردند که سابقه نداشته است.
 
وی با تأکید بر اینکه پیروزی واقعی از آن ملت فلسطین است، خاطرنشان کرد: مردم فلسطین وجدان مردم دنیا را بیدار کردند و این یک پیروزی بزرگ است.
 
سلامی افزود: برای ادامه این بیداری باید کنفرانس‌هایی در خصوص قدس و فلسطین در کشورهای اسلامی برگزار شود زیرا این بیداری می تواند زیربنای حرکت های بعدی باشد. رسانه‌ها و اجتماعاتی مانند نماز جمعه و ... نیز باید این مسئله را مطرح کنند تا فراموش نشود.
 
وی تأکید کرد: قطع روابط با رژیم صهیونیستی و فراخواندن سفرای کشورهای اسلامی از اسرائیل نیز می‌تواند به نابودی این رژیم تسریع بخشد.
 
نماینده مجلس خبرگان رهبری در پایان اظهار کرد: برخی ملت‌ها نسبت به جمهوری اسلامی ایران نگاه منفی داشته‌اند اما با حمایت ایران از ملت فلسطین و رهنمودهای مقام معظم رهبری این نگاه منفی کمرنگ‌تر شده و علاقمندی آنان به جمهوری اسلامی ایران بیشتر شده است.
 
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha