• پنجشنبه / ۲۹ شهریور ۱۴۰۳ / ۱۴:۴۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403062919164
  • خبرنگار : 50663

نماینده مردم تربت‌جام در مجلس:

انتصاب متخصصین اهل سنت گامی اساسی برای تقویت وحدت در کشور است

انتصاب متخصصین اهل سنت گامی اساسی برای تقویت وحدت در کشور است

ایسنا/خراسان رضوی نماینده مردم تربت‌جام در مجلس گفت: انتصاب متخصصین اهل سنت در مناصب دولتی اعتماد عمومی را به میزان بسیار زیادی تقویت می‌کند و وحدت و همبستگی را توسعه می‌دهد.

عثمان سالاری در گفت‌وگو با ایسنا ضمن تبریک هفته وحدت، با اشاره به تاثیر انتصاب متخصصین اهل سنت در مناصب مختلف بر تحکیم اتحاد بین شیعه و سنی، اظهار کرد: تاکنون ما وحدت علمی و اخلاقی داشته‌ایم. در راستای اشاعه گفتمان‌های وحدت، همدلی و همبستگی جمعی، صحبت‌های زیادی مطرح و کنفرانس‌های فراوانی تشکیل شده است.

وی افزود: با این وجود، مشکلی که همیشه بیان می‌شد، این بود که در ایران اسلامی که مدار همبستگی و وحدت اسلامی در جهان است، چرا پست‌های حکومتی به فرهیختگان اهل سنت محول نمی‌شود؟

نماینده مردم تربت‌جام در مجلس با بیان اینکه وحدت کلمه در همه‌ اقسام و موارد مختلف باید وجود داشته باشد، عنوان کرد: فرد متخصصی که در یک منصب سیاسی قرار می‌گیرد و باید قانون را اجرا کند، چه فرقی می‌کند شیعه باشد یا سنی؟ ساختار سیاسی ما متمرکز و دارای سلسله مراتب است، بنابراین فرد واجد شرایط اگر تخلف کند، با او برخورد می‌شود. خط قرمز در مملکت ما قانون است و توصیه موکد رهبری نیز بر حاکمیت قانون است.

سالاری ادامه داد: ایران تنها کشوری است که در قانون اساسی آن تاکید بر امت واحده اسلامی شده، اساس‌نامه و مرام‌نامه مشخصی در حمایت از مسلمین جهان دارد و مبتنی بر ایدئولوژی اسلامی است نه تفکرات مذهبی و جناحی. در چتر جمهوری اسلامی ایران مذاهب مختلف اهل سنت نیز به رسمیت شناخته شده‌اند.

وی با تقدیر از دکتر پزشکیان جهت استفاده از متخصصین اهل سنت در مناصب مختلف، عنوان کرد: اقدام نیکوی آقای پزشکیان که برای معاونت ریاست‌جمهوری و استانداری کردستان از متخصصین اهل سنت استفاده کردند و شرایطی ایجاد شد که دیگر مقامات یاد بگیرند، طلسم را شکست و این اقدام بسیار ستودنی و تحقق و عینیت بخشیدن به رهنمودهای مقام معظم رهبری است که به کرات تاکید کرده‌اند «وحدت، رمز پیروزی است».

نایب‌رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با بیان اینکه انتصاب متخصصین اهل سنت در مناصب دولتی اعتماد عمومی را به میزان بسیار زیادی تقویت می‌کند و وحدت و همبستگی را توسعه می‌دهد، گفت: باید استفاده از اهل تسنن را بسط داد، در یک وزارتخانه که ۱۴ معاون دارد، حداقل برای یک یا دو معاونت از اهل تسنن استفاده شود. ما ۱۹ وزارتخانه داریم، اگر در هر وزارتخانه از فرهیختگان اهل سنت استفاده شود، چه ایرادی دارد؟

سالاری بیان کرد: برای افراد اهل سنت مانند سایر افراد، اطاعت از اوامر رهبری واجب است و اهل سنت در هیچ پست و مقامی، مطابق با آموزه‌های فقهی نمی‌توانند به نظام و حاکمیت خیانت کنند. باید جلوی هرگونه حرکت و اقدامی که عامل انشعاب شود را بگیریم. نباید مذهب در انتصابات موثر باشد، زیرا طبق قانون اساسی ملاک شایسته‌سالاری است. اعتقاد و التزام عملی به قانون اساسی که میثاق ملی و رکن آن رهبر انقلاب است، در لسان سیاسی و فقهی اهل سنت وجود دارد.

وی با اشاره به آغاز مسیر رفع تبعیض بین مذاهب با انتصاب متخصصین اهل سنت در دولت چهاردهم، افزود: بند ۹ اصل سوم قانون اساسی به رفع تبعیض‌های ناروا به عنوان وظیفه دولت اشاره کرده است. تعداد افرادی که دکتر پزشکیان از بین اهل سنت منصوب کرده‌، هنوز کم است و باید به مرحله‌ای در کشور برسیم که افراد در انتصابات پست و مقام، به مذهب توجه نکنند. ملاک و معیار قانون اساسی است، حالا فرد می‌خواهد سنی باشد یا شیعه.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha