• چهارشنبه / ۲۸ شهریور ۱۴۰۳ / ۱۴:۳۲
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 1403062818504
  • خبرنگار : 71573

شعر شهریار در ادب فارسی و آذربایجانی می‌درخشد

شعر شهریار در ادب فارسی و آذربایجانی می‌درخشد

رئیس بنیاد شهریار در مراسم بزرگداشت این شاعر گفت: شعرهای استاد شهریار با ابراز عشق و علاقه به ائمه اطهار و دین اسلام گره خورده است که از این رو نام این شاعر در جای جای ادب فارسی و آذربایجان، در اوج می‌درخشد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی بنیاد استاد شهریار، شامگاه سه شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۳ آیین نکوداشت «روز شعر و ادب فارسی و بزرگداشت استاد شهریار» توسط بنیاد فرهنگی مقبره الشعرا استاد شهریار و با حضور جمعی از مسئولان و هنرمندان ادیب کشور برگزار شد.

در ابتدای این مراسم تعدادی از حاضران، شعرهای شهریار را بازخوانی کردند.

سپس جواد وندنوروز، رئیس بنیاد فرهنگی مقبره الشعرا با گرامیداشت هفته وحدت و روز شعر وادب فارسی درباره اهمیت و جایگاه استاد شهریار، گفت: شهریار، از جمله سرایندگانی است که شعر را محلی نیک برای بیان این اندیشه‌ورزی‌های ژرف‌نگرانه و پندآموز دانسته و بسیاری از اندرزهای اخلاقی، تربیتی را در قالب‌های گوناگون شعری (به‌ویژه در قطعات، رباعیات و دوبیتی‌ها) بازمی‌گوید. مخاطب این افکار و مفاهیم نیز نوع بشر و انسان در طول تاریخ است نه خطابی شخصی و منحصر به فرد.

او با تاکید بر ضرورت توجه به اسطوره‌های شعر و ادب و فارسی، گفت: آثار فاخر استاد شهریار به‌ویژه در ابراز علاقه به ائمه اطهار، جایگاه والایی به ایشان در شعر و ادب اسلامی بخشیده است.

در این مراسم که یاسر احمدوند، معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز حضور داشت، رئیس بنیاد استاد شهریار گفت: شعرهای استاد شهریار با ابراز عشق و علاقه به ائمه اطهار و دین اسلام گره خورده است، از این رو نام این شاعر در جای جای ادب فارسی و آذربایجان، در اوج می‌درخشد.

او زبان، شعر و ادب فارسی را از شیرین‌ترین زبان‌های دنیا دانست و افزود: ادبا، شاعران و نویسنده‌های بزرگ ایران با استفاده از این زبان عشق و علاقه دلی خود از عالم هستی را به رخ می‌کشند.

وندنوروز تصریح کرد: شعر بهترین و گویاترین زبان بیان دل‌نوشته است که یک نفر می‌تواند از آن طریق حس و حال، عواطف، رویداد و حتی تاریخ را بیان کند.

روز بیست و هفتم شهریور ماه، سالروز درگذشت استاد شهریار شاعر پرآوازه اهل آذربایجان و شهر تبریز است که با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی در تقویم جمهوری اسلامی ایران به عنوان روز ملی شعر و ادب فارسی، نامگذاری شده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha