به گزارش ایسنا، محمد رحیم مرتضوی در آیین بهرهبرداری از ۵۷ پروژه شهری شهرداری منطقه ۹ در قالب یکصد و چهل و سومین پویش امید و افتخار گفت: از هنگامی که توفیق خدمت در منطقه ۹ را داشتیم، ابتدا بررسی کردیم و متوجه شدیم سه محور کاری شامل کارهای منطقهای، فرامنطقهای و کارهای خرد باید در منطقه ۹ انجام شود. بر همین اساس پروژه یادگار امام که سالها متوقف بود در دوره فعلی اجرایی شد.
وی افزود: پروژه یادگار امام در دوره چهارم مدیریت شهری آغاز شد اما در دوره مدیریت پنجم و اصلاحطلبان نهتنها کاری برای آن انجام نشد بلکه دو پل در میدان فتح با خاک پوشانده شد و میخواستند آنجا را به فضای سبز تبدیل کنند اما در دوره فعلی عملیات اجرایی پروژه آغاز شد و در حال حاضر این پروژه در پادگان جی و میدان فتح در حال پیگیری است.
مرتضوی ادامه داد: مطالبه ۲۰ ساله مردم منطقه، خروج پادگان جی از شهر و در اختیار قرار گرفتن اراضی این پادگان در اختیار سرانههای عمومی بود لذا در دو سال اخیر موضوع پیگیری شد و در نتیجه آن در سال ۱۴۰۱ تفاهمنامه با وزارت دفاع و در سال ۱۴۰۲ تفاهمنامه با ارتش جمهوری اسلامی ایران به امضا رسید. پس از آن طرح در کمیسیون ماده ۵ برای تعیین وضعیت این پادگان مطرح و در نهایت به تصویب رسید و در حال حاضر نیز در انتظار تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری است.
شهردار منطقه ۹ تاکید کرد: ۳۵ درصد از اراضی این پادگان به وزارت دفاع و ارتش برمیگردد و ۶۵ درصد مابقی برای ایجاد زیرساختهای شهری و تامین سرانههای شهری مورد استفاده قرار میگیرد.
وی در تشریح اقدامات مدیریت شهری در حوزه حملونقل عمومی منطقه ۹ نیز گفت: در حال حاضر عملیاتی اجرایی خط ۸ مترو پس از تصویب آن آغاز شده است و در سه راه آذری، میدان جی و دامپزشکی شاهد احداث ایستگاه مترو خواهیم بود همچنین ۱۱ پرونده شهرسازی در منطقه از گذشته باقی مانده بود که امروز به دو پروژه رسیده و در حقیقت مشکل پروژههای کلان شهرسازی در منطقه حل شده است علاوه بر این حذف حریم محور زرند هم حل و فصل شد.
مرتضوی با اشاره به اجرای پروژههای خرد در سطح منطقه گفت: شبکه فاضلاب در منطقه ۹ تکمیل نشده بود لذا با هدف ایجاد رفاه برای مردم مجوزهای فاضلاب بدون اخذ وجه برای سرعتبخشی به تکمیل شبکه فعلا صادر شده و در حال حاضر تکمیل این شبکه به ۷۵ درصد رسیده است. جمعآوری آبهای سطحی ۲۶ هزار متر، مناسبسازی ۳۶ هزار متر و آسفالت معابر نیز به ۶۰ هزار تن طی دو سال گذشته رسیده است؛ به شکلی که مردم شاهد هستند در کوچه و معابر نهضت آسفالت در حال انجام است.
وی تاکید کرد: دو مخزن ذخیرهسازی آب، اصلاحات هندسی در حوزه ترافیکی، ایجاد چهار خانه محیط زیست، تجهیز مدارس، احداث بازار میوه و ترهبار، بازسازی مساجد و بازسازی مجموعه فرهنگی ورزشی کوثر در منطقه ۹ که پس از ۱۲ سال تنها ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت اما در این دوره ۴۰ درصد مابقی آن ظرف مدت یک سال تکمیل شد و سال گذشته به بهرهبرداری رسید. همگی از اقداماتی بوده که در حوزه مدیریت شهری برای خدمترسانی به مردم انجام شده است.
شهردار منطقه ۹ با تاکید بر اینکه مرز خدمترسانی امروز در حوزه مدیریت شهری به در منازل مردم رسیده است، گفت: در یکصد و چهل و سومین پویش امید و افتخار در این منطقه ۵۷ پروژه در قالب ۱۸ عنوان شامل نوسازی و بهسازی مقبره شهدای گمنام بوستان کوکب انجام شده است. نوسازی و روکش آسفالت به میزان ۲۸ هزار تن در سطح معابر منطقه، احداث سرویسهای بهداشتی در بوستانها و بهسازی و تجهیز بوستانها از دیگر پروژههایی است که امروز به بهرهبرداری میرسد.
وی تاکید کرد: متاسفانه اخیرا در فضای سیاسی شهر و کشور به دلیل توفیقات مدیریت شهری در این دوره با هدف تخریب این مدیریت شروع به مقایسه با دوره مختلف و حتی دوره آقای قالیباف میکنند. در حالی که آقای زاکانی سه سال است که شهردار تهران است اما آقای قالیباف ۱۲ سال این مسئولیت را برعهده داشته لذا با هدف مقایسه عادلانه باید این سه سال با سه سال نخست مدیریت آقای قالیباف مقایسه شود. در شرایطی که با سختترین تحریمها مواجه هستیم که مشکلات بسیاری را برای توسعه شبکه حملونقل ایجاد میکند. البته بیتردید نافی زحمات آقای قالیباف نیستیم اما پس از دوره ایشان چهار سال شهر درجا زده لذا آقای زاکانی باید هشت سال کار کند تا به زمانی که آقای قالیباف مدیریت شهری را تحویل داده است را برسیم.
انتهای پیام
نظرات