• شنبه / ۲۴ شهریور ۱۴۰۳ / ۱۱:۵۷
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1403062414793
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

معاون توسعه وزارت بهداشت مطرح کرد

پیگیری برنامه هفتم توسعه در پیشنهاد بودجه سال آینده وزارت بهداشت

پیگیری برنامه هفتم توسعه در پیشنهاد بودجه سال آینده وزارت بهداشت

اولین جلسه ستاد برنامه‌ و بودجه سال 1404 با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت و جمعی از مسئولان و صاحب‌نظران حوزه بودجه برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در این جلسه مهندس طاهر موهبتی، بررسی و پیش‌بینی منابع درآمدی وزارت بهداشت در احکام قانونی را برای تدوین بسته پیشنهادی بودجه 1404 وزارت بهداشت ضروری عنوان کرد و افزود: فعال‌سازی و تشکیل کارگروه‌های لازم برای برآورد مالیات دخانیات، عوارض کالاهای آسیب‌رسان و منابع مالی از این قبیل برای برنامه‌ریزی بودجه 1404 وزارت بهداشت ضروری است.

مهندس موهبتی افزود: برخی از قوانین مربوط به حوزه سلامت در سال اول برنامه هفتم توسعه لازم‌الاجراست که همگرایی با سازمان برنامه‌ و بودجه و دستگاه‌های ذی‌ربط برای پیش‌بینی اعتبارات لازم به آن می‌تواند نقش مهمی در تحقق بودجه مورد نیاز سال 1404 وزارت بهداشت داشته باشد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، تعیین اولویت‌های بودجه‌ای حوزه سلامت را یکی از وظایف اصلی ستاد برنامه‌ و بودجه سال 1404 وزارت بهداشت عنوان کرد و گفت: اگر برای تحقق بخشی از سیاست‌های کلی نظام سلامت به‌عنوان سند بالادستی نیاز به تصویب قانون از جنس بودجه باشد، تبصره لازم برای آن باید پیش‌بینی شود.

مهندس موهبتی گفت: برخی برنامه‌های حوزه‌های مختلف وزارت بهداشت ممکن است دارای ردیف بودجه خاصی نباشد که لازم است پس از احصا، تبصره‌ها و ردیف‌های مورد نیاز آن در بودجه سال 1404 پیش‌بینی شود.

رئیس ستاد برنامه‌ و بودجه سال 1404 وزارت بهداشت، توجه بیش‌ از پیش به مقوله مولدسازی را امری اجتناب‌ناپذیر عنوان کرد و افزود: ستاد برنامه‌ و بودجه موظف است تا ظرفیت‌ها و موانع قانونی مولدسازی را بررسی و در بسته پیشنهادی بودجه سال 1404 وزارت بهداشت مطرح کند.

وی در ادامه تأکید کرد: آیین‌نامه‌های احصا شده برای برنامه هفتم توسعه در حوزه سلامت با اولویت آیین‌نامه‌های سال اول و زمان‌دار، باید به‌سرعت به حوزه‌های مربوطه ابلاغ شود تا رایزنی‌های لازم با سازمان برنامه‌ و بودجه در این خصوص آغاز شود که در این راستا می‌توان از ظرفیت‌های مرکز ملی تحقیقات حقوق سلامت نیز بهره گرفت.

در ادامه، حاضران در این نشست نیز نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص ضرورت‌های بهبود بودجه سال 1404 وزارت بهداشت مطرح و بر اهمیت هماهنگی بین بخشی و برون بخشی حوزه‌های مختلف نظام سلامت تأکید کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۶-۲۴ ۱۳:۲۴

با توجه به اقتدار و عملکرد خوب طی این سالها در دیپلماسی نیروهای مسلح بهترین کار برای وزارت خارجه استفاده از همین نیروهای کارآمد در عرصه بین الملل نیروهای مسلح است